AD květen univerzal P&G boost

Creative OUTLIER SPORTS zelené

Zobraziť katalóg
Creative OUTLIER SPORTS zelené
4,5 2 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – bezdrôtové, s mikrofónom Bluetooth 4.1, IPX4, frekvenčný rozsah 20Hz – 20kHz, 6mm zvukové meniče
Kód:  JP326q4b Produktové číslo:  51EF0730AA001 Stránky výrobcu
Creative OUTLIER SPORTS zelené Predaj skončil

Creative OUTLIER SPORTS zelené

Doprajte si dovolený doping v podobe vašej obľúbenej hudby. Nečakajte a vyrazte spoločne so slúchadlami prekonávať doposiaľ nedosiahnuteľné méty. Staňte sa majiteľom dokonalej kombinácie moderných technológií s ľúbivým, ale hlavne funkčným dizajnom. Slúchadlá zostanú na svojom mieste a budú vám dokonalým spoločníkom aj pri tvrdom tréningu. Pohodlné a stabilné nosenie slúchadiel je zaručené silikónovým uškom do ucha a špeciálnou konštrukciou, ktorá umožňuje vnímať okolité zvuky. 

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtové slúchadlá
  • Kvalitná batéria zvládne až 11 hodín prevádzky
  • Ergonomicky tvarované ušká
  • Výkonné meniče s priemerom 6 mm
  • Rozsah 20 – 20 000 Hz
  • Správa hovorov
  • Vodoodolná konštrukcia slúchadiel (norma IPX4)
  • Protišmykové gumené náušníky udržiavajú slúchadlá na mieste

K zastihnutiu aj počas športových aktivít

Dnes už si len málokto môže dovoliť, nebyť zastihnutý a preto sú tieto bezdrôtové slúchadlá vybavené mikrofónom. Ľahko tak vybavíte všetko potrebné, bez nutných prestávok. Ovládanie je umiestnené s ohľadom na maximálny komfort používateľa a preto je všetko ľahko a rýchlo prístupné. Okrem tlačidla pre príjem hovoru nájdete aj tlačidlá na stlmenie alebo zosilnenie hlasitosti prehrávanej hudby. 

Počúvanie bez obmedzenia

Hlavným ťahákom však nie je to čo bežne pri športových slúchadlách nájdete. V tomto prípade je hlavnou prednosťou ich bezdrôtový prenos. Nenechajte sa obmedzovať zbytočnými káblami. Slúchadlá disponujú prehrávaním pomocou Bluetooth technológie s dosahom až 10 metrov od vášho elektronického zariadenia. V balení nájdete aj USB kábel, ktorý slúži na nabíjanie batérie. Nemusíte sa báť ani o kábel. Ten je chránený pred potrhaním, či dokonca prasknutím. Ľahko dokáže odolať extrémnemu prostrediu a tréningom. Kábel je vypracovaný vo veľmi vydarenej zelenej farbe, ktorá vyzerá jednoducho skvele. Vodoodolná konštrukcia chráni slúchadlá pred stekajúcou vodou a preto nemusíte mať strach, keď zmoknete alebo sa príliš spotíte. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda jsou tato sluchátka kompatibilní s Apple. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, sluchátka na plné nabití vydrží maximálně 4 hodiny provozu, takže deklarované výdrže 11 hodin nedosahují ani náhodou. Navíc se akumulátor vybíjí i při odložení sluchátek na pár dní. Je toto oprávněný důvod k reklamaci?

Diskusia a poradňa k Creative OUTLIER SPORTS zelené
Príslušenstvo pre Creative OUTLIER SPORTS zelené
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative OUTLIER SPORTS zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative OUTLIER SPORTS grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative OUTLIER SPORTS grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative kiugró SPORTS zöld.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií