AP+ nový vizuál Aplikace

Crumpler Private Surprise Sling Tablet - dark khaki / deep brown

Zobraziť katalóg
Crumpler Private Surprise Sling Tablet - dark khaki / deep brown
4,5 2 hodnotení
Taška na tablet, veľkosť vonkajšie 31x30x10cm, veľkosť vnútornej 27.8x21x2.4cm
Kód:  GR598e9f Produktové číslo:  PSST-012
Crumpler Private Surprise Sling Tablet - dark khaki / deep brown Predaj skončil

Crumpler Private Surprise Sling Tablet - dark khaki / deep brown

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Elegantný brašňa Crumpler pre každodenné použitie, ktorá je určená pre tablet a iPadMini. Zaujmemoderným vzhľadom a prekvapí vás i množstvom príslušenstva, ktoré sa do nej zmestí. Taška sa ďalej vyznačuje veľmi kvalitným spracovaním.

Hlavná časť tašky je uzatvárateľná na pevný suchý zips a ponúka dostatok priestoru pre vaše zariadenie. Súčasťou je aj dostatok úložného priestoru pre ďalšie príslušenstvo. Obsahuje špeciálnu kapsu pre umiestnenie tabletu, ktorá je navyše zabezpečená bezpečnostným pásikom na suchý zips proti nechcenému vypadnutiu zariadenia. Taška je vyrobená z vodeodolného nylonu "Chicken Tex Supreme". Pre prenášanie je určený nastaviteľný ramenný popruh.

Originálne 1000d Chicken Tex Supreme

Taška je vyrobená z originálnej 1000d Chicken Tex Supreme textílie. Tento materiál je veľmi ľahký a maximálne odoláva akémukoľvek mechanickému poškodeniu. Vďaka pogumovanej spodnej strane je materiál tiež vodeodolný a rýchloschnúci. Je vyrobený z nylonovej nite, ktorá sa pochváli špeciálnou povrchovou úpravou.

Ripstop podšívka

Ripstop podšívka je tkanina, ktorá je vyrobená zo silnejšej 330d nylonové nite, čím sa zabráni šíreniu trhlín alebo prepichnutie. Dokonca, aj keď sa vám podarí prepichnúť perom stenu tašky (nie je to ľahká úloha), trhlina alebo diera nebude väčší ako 7 mm. Vytvorenie väčšej diery zabráni pevná sieť utkaná zo špičkových 330d nylonových nití.

Pred objednaním si skontrolujte rozmery vášho notebooku, aby ste predišli výberu nevhodnej tašky na vaše zariadenie.


Parametre a špecifikácia

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!
Poznámka:
» Všetky tašky na tablety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Crumpler Private Surprise Sling Tablet - dark khaki / deep brown Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crumpler Private Surprise Sling Tablet - dark khaki / deep brown. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crumpler Private Surprise Sling Tablet - dark khaki / dunkelbraun. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crumpler Private Surprise Sling Tablet - dark khaki / dunkelbraun. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Crumpler Private Surprise Sling Tablet - dark khaki / deep brown.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií