Rapture AD homeoffice

D-Link DNS-340L

Zobraziť katalóg
D-Link DNS-340L
5 1 hodnotení
Dátové úložisko - externý box pre 4x 3.5" SATA II HDD, RAID 0/1/5/10 / JBOD, 2x GLAN, 1x USB 3.0, 2x USB 2.0, Cloud
Kód:  NN210o Produktové číslo:  DNS-340L

D-Link DNS-340L

Sieťové úložisko dát so zálohovacími a mediálnymi funkciami, ktoré z neho robia ideálne riešenie na ukladanie a zdieľanie fotografií, hudby, filmov a pracovných súborov v domácej sieti. Veľkou prednosťou je dôraz na bezpečné zdieľanie súborov lokálne či cez internet. Sieťové úložisko dát ShareCenter Storage umožňuje používateľom zdieľať dokumenty a mediálny obsah, napríklad fotografie, hudbu a videá, v domácej sieti alebo cez internet. Prístup k súborom je jednoduchý a rýchly vďaka vstavanému webovému súborovému serveru, ktorý umožňuje prechádzať a sťahovať uložené súbory cez internet.

Kľúčové vlastnosti

  • Prístup cez lokálnu sieť i internet
  • Sieťové úložisko pre TV, konzolu, ..
  • Podpora RAID na bezpečné zálohy
  • Veľký disk pojme veľa filmov aj fotografií

Vstavaný UPnP mediálny server bude streamovať mediálny obsah zo ShareCenter Storage cez vašu lokálnu sieť na ľubovoľný kompatibilný prehrávač médií, napríklad PlayStation 3, Microsoft Xbox 360 a D-Link Boxee Box. Navyše dokáže posielať niekoľko súbežných streamov, takže môžete sledovať film na vašom AV systéme a zároveň niekto iný môže počúvať streamovanú hudbu cez počítač. Utajenie a integrita všetkých vašich súborov je zaistená tým, že môžete prideľovať prístupové práva jednotlivým používateľom alebo skupinám a priraďovať im zložky, v ktorých majú povolené čítanie / zápis. Táto funkcia sa ideálne hodí pre domácnosti, kde možno obmedziť prístup detí len k materiálom primeraným ich veku a tiež ochrániť súbory pred náhodným vymazaním.

Kompletné zázemie

Má hneď štyri pozície pre SATA II 3,5-palcové disky. Tie nie sú súčasťou balenia, je teda možné flexibilne voliť na základe vašich špecifických potrieb. RAID zaručuje, že vaše cenné dáta nebudú stratené, pretože sa ukladaný obsah zapisuje súčasne na viaceré disky, takže ak jeden disk zlyhá, sú dáta stále k dispozícii. ShareCenter Storage má 2 gigabitové porty pre najrýchlejšie možné pripojenie k vašej sieti cez smerovač a USB porty (vrátane USB 3.0) na pripojenie externých úložísk.

Ekologický

DNS-320L ShareCenter Storage je súčasťou programu D-Link Green, ktorý ponúka ekologicky šetrné alternatívy riešenia bez obmedzenia výkonu. Pokiaľ nie sú disky počas určitej nastaviteľnej doby používané alebo sa neprenášajú dáta, ShareCenter Storage prejde do pohotovostného režimu, aby sa ušetrila energia. K úsporám prispieva aj tichý ventilátor s reguláciou otáčok podľa teploty pevných diskov.

  • Ak NAS nedisponuje 2,5" pozíciou na uloženie 2,5" diskov, bude potrebné použiť redukčný rámček na 3,5" pozíciu.
  • V prípade, že je NAS vybavený viacerými pozíciami na disky, nie je nutné, aby boli zaplnené všetky.

Parametre a špecifikácia

Maximálna kapacita
6 TB Hotovo!
Počet pozícií pre disk
4 × Hotovo!
Počet pozícií osadených diskom
0 × Hotovo!
Podporovaný RAID
RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), RAID 5, RAID 10 (1+0) Hotovo!
Podporované služby
Media server (DLNA), Zdieľanie súborov (SAMBA, HFS, CIFS), Nahrávanie z IP kamier, FTP server, Web server, Download server, iTunes server Hotovo!

Úložisko

Maximálna kapacita
6 TB Hotovo!
Počet pozícií pre disk
4 × Hotovo!
Počet pozícií osadených diskom
0 × Hotovo!
Podporovaný RAID
RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), RAID 5, RAID 10 (1+0) Hotovo!

Služby

Podporované služby
Media server (DLNA), Zdieľanie súborov (SAMBA, HFS, CIFS), Nahrávanie z IP kamier, FTP server, Web server, Download server, iTunes server Hotovo!

Využitie

Využitie
Domáci Hotovo!

Rozhraní

LAN
2 × Hotovo!
USB 2.0
2 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
1 × Hotovo!

Spotreba

Spotreba v Stand-by
23,2 W Hotovo!
Typická spotreba
57,3 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
185 mm Hotovo!
Výška
217,4 mm Hotovo!
Šírka
146 mm Hotovo!
Hmotnosť
1,57 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaká je prosím maximální podporovaná RAW kapacita disků? V parametrech je uvedeno 6 TB (což odpovídá 4ks x 1,5 TB). Nebo se jedná o maximální kapacitu 1 disku (6TB)? Předem děkuji

Diskusia a poradňa k D-Link DNS-340L
Príslušenstvo pre D-Link DNS-340L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DNS-340L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: D-Link DNS-340L.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií