David Rio Power Chai ESPRESSO 398 g

Zobraziť katalóg
David Rio Power Chai ESPRESSO 398 g
4,5 2 hodnotení
Nápoj – skutočného David Rio Power Chai Espresso (s espressom, čiernym čajom, vanilkou, škoricou a koriandrom), osladené trstinovým cukrom a ochutené zázvorom, tento veľmi povzbudzujúci čaj neobsahuje žiadne mliečne zložky, vďaka celosvetovej popularite indickej kuchyne sa podmanivá chuť nápojov Chai rozšírila z ulíc Dillí a Bombaja do najlepších kaviarní svetových metropol - Prahy, New Yorku, Londýna, balenie s hmotnosťou 398g, krajina pôvodu USA
Kód:  DARIP557 Produktové číslo:  11090

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

David Rio Power Chai ESPRESSO 398 g Predaj skončil

David Rio Power Chai ESPRESSO 398 g

Tiež si radi pochutnávate na dobrej káve alebo kvalitnom čaji? Čo tak ale vyskúšať niečo trochu iné - poznáte Chai Latté? Chai je pôvodom tradičný indický nápoj, ktorý vznikne zmesou čaju, mlieka a korenia. Aby ste si mohli na Chai Latté pochutnať, nemusíte kvôli tomu až do Indie. Lahodný horúci nápoj si môžete ľahko pripraviť s hotovou zmesou David Rio Power Chai ESPRESSO. Stačí zmes zmiešať s horúcim mliekom či vodou, prípadne spoločne ohrievať tryskou kávovaru s horúcou parou. Príchuť Power Chai ESPRESSO je veľmi obľúbená, vychutnáte si zmes espressa, čierneho čaju, vanilky, škorice a koriandraTak neváhajte a vyrazte v ústrety novým chutiam so zmesou David Rio!

Kľúčové vlastnosti David Rio Power Chai ESPRESSO 398 g

  • Obľúbená príchuť David Rio Power Chai ESPRESSO
  • Zmes obsahuje espresso, čierny čaj, vanilku, škoricu a koriander
  • Nápoj pripravíte zmiešaním zmesi s horúcim mliekom či vodou
  • Možno pripraviť tiež v kávovare s horúcou parou
  • Z jedného balenia David Rio pripravíte cca 19 porcií nápoja

Zloženie:
Trstinový cukor, koncentrát čierneho čaju, maltodextrín, zmes prírodných korenín a prírodných aróm, espresso (z Brazílie), soľ.

Hmotnosť:
398 g

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre David Rio Power Chai ESPRESSO 398 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si David Rio Power Chai ESPRESSO 398g. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte David Rio Power Chai ESPRESSO 398 g. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte David Rio Power Chai ESPRESSO 398 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: David Rio Power Chai ESPRESSO 398g.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií