AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

DEEBOT U2 PRO Black

Zobraziť katalóg
DEEBOT U2 PRO Black
3,2 6 hodnotení
Robotický vysávač – s mopom, na zvieracie chlpy a na vodu, doba prevádzky 150min, doba nabíjania 5.5h, hlučnosť 66dB(A), objem nádoby na prach 0.8l, automatické dobíjanie, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, senzor proti pádu zo schodov, odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, senzor proti nárazu a prispôsobenie povrchu podlahy, ovládanie cez aplikáciu, počet bočných štetcov 2, prekoná prekážky do výšky 1.8 cm, čistenie pomocou programov, spôsob navigácie základná a gyro, high Efficiency filter, mikrofilter, HEPA filter a penový filter
Kód:  DEERV090 Produktové číslo:  PL141312178 Stránky výrobcu

DEEBOT U2 PRO Black

Pokiaľ už vás nebaví neustále vysávanie nečistôt vrátane chlpov vašich zvieracích maznáčikov, ktoré nikdy nemajú konca, potom spozornite. Vďaka tomu, že žijeme v modernej dobe si aj vy môžete užiť perfektne čistý domov bez námahy, ak si zaobstaráte tento robotický vysávač DEEBOT U2 PRO. Ide o robota, ktorý disponuje režimom Max+, ktorý nárazovo zvýši výkon vysávača až 2,5×. K tomu dostanete navyše ešte prídavnú súpravu pre majiteľov maznáčikov, a teda výmennú prachovú nádobu s nadštandardne veľkým objemom 800 ml a špeciálnu kefu, do ktorej sa nezamotávajú zvieracie chlpy ani vlasy. Robot dokáže kombinovane vysávať aj umývať, a to priestory až do 250 m2 na jediné nabitie. Ďalej sa robotický vysávač DEEBOT U2 PRO Black pýši možnosťou ovládania cez mobilnú aplikáciu, systémom na rozpoznávanie prekážok alebo čidlom proti pádu zo schodov.


Kľúčové vlastnosti robotického vysávača DEEBOT U2 PRO Black

  • Inteligentný robotický vysávač v čiernom dizajnovom vyhotovení so špeciálnou sadou pre majiteľov domácich maznáčikov
  • DEEBOT U2 PRO efektívne kombinuje vysávanie a umývanie
  • O perfektne umytú podlahu sa postará OZMO technológia
  • Pomocou mobilnej aplikácie sa vám otvárajú pokročilé možnosti nastavenia
  • Čierny robotický vysávač DEEBOT U2 PRO prekoná prekážky až 1,8 cm vysoké
  • Vyvážený systém 400 ml prachovej nádoby a 300 ml zásobníka na vodu zaistí efektívne vyčistenie priestorov až do 250 m2
  • Výkonná funkcia Max+ zvýši sací výkon až 2,5× oproti štandardnému módu
  • Vyberať môžete z 3 upratovacích režimov robota
  • K robotickému vysávaču DEEBOT U2 PRO Black dostanete ešte výmennú nádobu na prach s veľkým objemom 800 ml a špeciálnu kefu, na ktorú sa nenamotávajú vlasy ani zvieracie chlpy
  • Ďalšie unikátne funkcie robota zahŕňajú detekciu prekážok a zabránenie nárazom, senzor proti pádu alebo špeciálne navrhnutý výstup vzduchu proti víreniu prachu
  • Batéria s vysokou kapacitou zaistí prevádzku robota až na 2,5 hodiny na jediné nabitie, vďaka čomu dokáže upratať domácnosť s veľkosťou až 250 m2
  • Robotický vysávač DEEBOT U2 PRO Black sa dobíja približne 5,5 hodiny

Od škvŕn až po zvieraciu srsť, DEEBOT U2 PRO spoľahlivo vyčistí všetko

Robot DEEBOT U2 PRO vysáva aj umýva naraz

Robotický vysávač DEEBOT U2 PRO v čiernom vyhotovení vám ponúkne kombinovanú funkciu vysávania a umývania zároveň. Váš domov sa bude lesknúť čistotou už po jednom cykle na jediné nabitie robota DEEBOT U2 PRO, vďaka dokonale vyváženému systému prachovej nádoby s objemom 400 ml a zásobníka na vodu s objemom 300 ml. Pri použití štandardnej sacej sily a hladiny vody dokáže robotický vysávač U2 PRO Black vyčistiť priestor s rozlohou až 250 m2.

Umývanie podlahy s OZMO technológiou

Jednoduché a pritom efektívne umývanie s čiernym robotom DEEBOT U2 PRO zaistí technológia OZMO. Stačí len nasadiť doštičku s čistiacou handričkou, prepnúť medzi funkciou vysávania a umývania a všetko ostatné už necháte na robotickom vysávači. O neustály prísun vody sa stará elektronicky ovládané vodné čerpadlo robotického vysávača DEEBOT U2 PRO Black.

DEEBOT U2 PRO Black - so špeciálnou výbavou pre majiteľov maznáčikov

K robotickému vysávaču DEEBOT U2 PRO Black dostanete nadštandardnú špecifickú výbavu, vhodnú predovšetkým pre všetkých majiteľov domácich maznáčikov. Súprava ponúka vymeniteľnú prachovú nádobu XL veľkosti (s dvojnásobným objemom 800 ml) a špeciálnu kefu, ktorá je konštruovaná na zbieranie zvieracej srsti a nenamotávajú sa na ňu chlpy ani vlasy.

Maximálna efektivita upratovania vďaka systematickej trase robota DEEBOT U2 PRO

S inovatívnym robotom DEEBOT U2 PRO čiernym sa nemusíte báť žiadnych vynechaných miest, ktoré by zostali nevyčistené. Robot sa totiž dokáže pohybovať v efektívnom vzorci postupného prejdenia celej miestnosti tam a späť, takže zaistí silné a systematické upratovanie. Navyše si túto trasu dokáže zapamätať a aj keď bude z nejakého dôvodu prerušený v upratovaní, pri ďalšom spustení začne robot DEEBOT U2 PRO zase tam, kde naposledy skončil. K tomu si môžete ešte dodatočne zaobstarať špeciálne magnetické pásky na ohraničenie priestoru, za ktorý sa robot už nebude môcť dostať. Tieto pásky sú predajné samostatne.

Režim Max+ zaistí vyššiu saciu silu

V prípade náročnejšieho typu upratovania môžete u robotického vysávača DEEBOT U2 PRO Black využiť optimalizovaný režim Max+, ktorý disponuje až 2,5-krát vyššou sacou silou oproti štandardnému režimu. Tento mód robota DEEBOT U2 PRO sa vám bude hodiť predovšetkým v prípade, že ho čakajú väčšie či ťažšie nečistoty.


Robotický vysávač DEEBOT U2 PRO je vybavený vysokokapacitnou batériou

Robot DEEBOT U2 PRO Black dostal do výbavy batériu s vysokou kapacitou, aby bolo upratovanie vašej domácnosti ešte dôslednejšie, než kedy predtým. Dokáže tak na jediné nabitie zostať v prevádzke až 2,5 hodiny (pri štandardnom sacom výkone na pevnej podlahe) a zvládne bez ťažkostí upratať domácnosti až do 250 m2.

Tri upratovacie režimy pre každú situáciu

U robota DEEBOT U2 PRO sa nemusíte spoliehať len na jeden program - disponuje hneď tromi módmi, z ktorých si budete môcť vyberať podľa aktuálnej potreby. Zvoliť si môžete z režimu na upratovanie sústredený iba okolo jedného miesta, režimu na vyčistenie okrajov miestnosti a automatický režim vám dobre poslúži pri klasickom, celoplošnom upratovaní.


Robot DEEBOT U2 PRO Black zabraňuje víreniu prachu

Konštrukcia robotického vysávača DEEBOT U2 PRO je premyslená do posledného detailu. Špeciálne navrhnutý výstup vzduchu smeruje nahor a zabraňuje tak víreniu a poletovaniu prachu v priestore, takže si môžete byť istí, že vždy dýchate ten najčistejší vzduch.


Ovládanie robotického vysávača U2 PRO Black prostredníctvom mobilnej aplikácie

S aplikáciou Ecovacs využijete potenciál čierneho robotického vysávača DEEBOT U2 PRO na maximum. Otvoria sa vám možnosti plánovania času upratovania tak, ako sa vám to bude hodiť, sledovanie aktuálneho stavu či vyberanie vhodného režimu upratovania na diaľku, cez svoje mobilné zariadenie. S robotom DEEBOT U2 PRO vás žiadna námaha nečaká, len si dosýta užívate moderné technológie automatizovaných domácich prác.

Robot sa zájde automaticky nabiť a potom pokračuje v práci

Akonáhle si zaobstaráte robotický vysávač DEEBOT U2 PRO, už vás nečaká takmer žiadna námaha pri upratovaní ani jeho prevádzke. Robot sa totiž sám vráti do dobíjacej stanice akonáhle zaznamená nízky stav batérie. Vo chvíli, keď sa inteligentný robot DEEBOT U2 PRO Black dobije do plna, vráti sa k upratovaniu presne tam, kde prestal. Užite si žiarivo čistý domov bez starostí s robotickým vysávačom DEEBOT U2 PRO.

Robot uprace aj okolo schodov bez toho, aby mu hrozil pád

U takto inteligentného robota, ako je DEEBOT U2 PRO, už najskôr očakávate, že vstavaný senzor proti pádu zo schodiska je samozrejmosťou. Je tomu tak - robotický vysávač tiež miesto bezpečne rozpozná, takže ho bez obáv môžete nechať upratovať aj zdanlivo nebezpečné priestory okolo schodov.


Technológia detekcie prekážok zabráni nežiaducim nárazom

Iste nechcete, aby vám robotický vysávač narážal do nábytku a mohol ho tak poškodiť - to by narobilo viac škody, ako úžitku. Ak máte o svoj nábytok strach, u robota DEEBOT U2 PRO Black nemusíte. Robot je totiž vybavený mäkkými nárazníkmi a k tomu aj čidlom proti nárazu, ktoré zabezpečí, že sa robotický vysávač nábytku včas vyhne a pokračuje inokade.



Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Spôsob navigácie
Základná, Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,8 cm Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Základná, Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,8 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Kombinovaná Hotovo!
Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica, Napájací kábel Hotovo!
Kefy
Na zvieracie chlpy, Bočná, Univerzálna Hotovo!

Filtre

Typ filtra
High Efficiency filter, Mikrofilter, HEPA filter, Penový filter Hotovo!

Príkon

Príkon
26 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
66 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
33,9 cm Hotovo!
Výška
7,9 cm Hotovo!
Hĺbka
33,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,75 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
66 dB(A) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
7,9 cm Hotovo!
Šírka
33,9 cm Hotovo!
Hĺbka
33,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,75 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak vysavač pozná, kdy už úklid dokončil a ma se vrátit do stanice? Máme malý byt, takže k vybití po jednom úklidu nedojde a chudák robot se pak vrací dvakrát, někdy i třikrát na to samé místo, dokud uklid v aplikaci nekončíme sami. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli ovládání mobilní aplikací vyžaduje připojení s internetem nebo stačí místní WiFi router bez internetu? Děkuji

Nejlepší robotický vysavač pro majitele domácích mazlíčků. K efektivnímu čištění srsti domácích zvířat je zahrnuto mnoho příslušenství. Turbo kartáč a prachová nádrž 800 ml !!! Nádobu lze vytřepávat dvakrát méně často než u kteréhokoli jiného robota a čištění srsti je mnohem praktičtější.

Prosim Vás mužu použivat robotický vysavač na laminátovou podlahu děkuji

Zdravím Vás. Poprosím o radu, že ako donútiť vysávač, aby sa napároval s mobilom. Mám Samsung Galaxy S8, Internet 600 od UPC (dve wifi 2,4 a 5), no za toho boha mi ten vysávač nejde napárovať v aplikácii Ecovacs Home. Postupujem presne podľa návodu, teda zvolím na mobile pri párovaní 2.4 GHz sieť, obe zariadenia dotrepem na meter od routru, v aplikácii postupujem krok po kroku s použitím najprv QR kódu (skúšal som aj manuálne vybrať Deboot U2 Pro), no a ako párovanie začne, avšak pri 52% vysávač vždy ohlási zvukovou hláškou, že párovanie je zrušené a potom aj aplikácia vždy pri 93% vyhodí chybu U2 406,10025 = Unable to connect the robot to the network (a som vybavený). Nemá niekto podobnú skúsenosť? Ja už fakt neviem, či nemám doma vadný kus? Ďakujem za info.

Po zhruba půl roce vysavač hrne smetí pod sebou a nenasává jej do nádoby. Nemáte prosím zkušenost čím by to mohlo být a co s tím? Bohužel není možné ověřit, zda saje, v momentě, kdy není na podlaze, tak nevysává :-) Děkuji

Dobrý den,dá se do vysavače doinstalovat čeština?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat : 1. zda robot zvládne současně vysávat a vytírat jen při použití kombinované nádržky 400/300 ml nebo i při použití velké XL nádržky 800 ml? 2. také bych se chtěla zeptat zda je možné v aplikaci vyhradit zakázaný prostor kam robot nemá jet? nebo zda je to řešeno jen použitím magnetické pásky. ( v jedné recenzi máte psáno že se používá magnetická páska, v jiné zase že disponuje touto funkcí v aplikaci) 3.také mě zajímá zda je možné jej poslat do konkrétní místnosti? 4. zda je zapnutí, vypnutí a vše ohledně úklidu možné řídit dálkově přes aplikaci? děkuji

Je velmi zvlastni, ze minimalne 16 z 17 recenzi jsou napsane strojem nebo prekladacem :)

Vysavač vysává velmi chaoticky, jezdí křížem krážem a střed místnosti většinou skoro nevysaje, za to kolem stěn projíždí i 4x. Už jsem zkoušel dát ho na jiné výchozí místo, ale pokaždé to dopadne stejně. V aplikaci spouštím režim "AUTO" dělám někde chybu, nebo je přístroj vadný?

12
Diskusia a poradňa k DEEBOT U2 PRO Black
Príslušenstvo pre DEEBOT U2 PRO Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECOVACS DEEBOT U2 PRO Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DEEBOT U2 PRO Black Saugroboter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DEEBOT U2 PRO Black.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií