AD elektro Star Wars

Dell Alienware X51

Zobraziť katalóg
Dell Alienware X51
4,8 11 hodnotení
Počítač Intel Core i7 4790 Haswell, RAM 16 GB, AMD R9 270 2 GB, HDD 2000 GB 7.2k, DVD, WiFi, US klávesnica, myš, Windows 8.1 64-bit ENG
Kód:  TD146g Produktové číslo:  D4-X51-N2-113A Stránky výrobcu

Dell Alienware X51


Vysoko výkonný herný počítač s logom mimozemšťana dostal do vienka bohatú výbavu a zároveň štýlový kabát. Aj cez menšie rozmery skrine si na svoje prídu aj tí najnáročnejší hráči a konzumenti multimediálneho obsahu všetkého smeru. Nevšedný dizajn prekvapí svojou funkčnosťou a efektným osvietením s voľbou vlastného sfarbenie. Vnútri skrýva skvele vyvážený a chladený hardware pre maximálne využitie každej zložky.


Ohromný výkon v zaujímavom balení

Model Alienware X51 je postavený na výpočtovú sile štvorjadrového procesora z modernej rodiny Haswell - Intel Core i7 4790. Jeho každé jadro pracuje na frekvencii 3,6 GHz, s funkciou Intel Turbo Boost 2 dokáže až 4 GHz. Rýchly prísun dát s veľkým objemom zaistí 16GB operačnú pamäť typu DDR3. Vysoko náročné grafické výpočty rýchlo spracuje grafický čip AMD Radeon R9 270.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Středobod herního doupěte

Stredobod herného brlohu

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Umí efektní barevné kombinace

Vie efektné farebné kombinácie

Svetelné prvky AlienFX

Vytváranie vlastných osvetlenia a špeciálnych efektov podľa vášho jedinečného herného štýlu. V 3 samostatných zónach môžete použiť 20 rôznych farieb. Dohromady získate 8 000 farebných kombinácií.

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Na kolik fps mi tento PC rozjede minecraft?

dobry den davate na nej nakou zaruku treba ze mi neklekne za mesic

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na Dell Alienware X51, Kod:TD146g, http://www.alza.cz/dell-alienware-x51-d2259012.htm Je v prodeji z Win8 ang. Jde zakoupit čestina? Nobo se musí koupit nová licence? Děkuji za odpověď. Šrom Daniel

Diskusia a poradňa k Dell Alienware X51
Príslušenstvo pre Dell Alienware X51
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Alienware X51.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií