Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DELL MS WINDOWS Server 2012 R2 Essentials ROK 64bit

Zobraziť katalóg
DELL MS WINDOWS Server 2012 R2 Essentials ROK 64bit
Operačný systém – 2 CPU, OEM, 25 používateľov, neumožňuje vzdialený prístup, iba k serverom Dell
Kód:  TD791 Produktové číslo:  638-BBBK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DELL MS WINDOWS Server 2012 R2 Essentials ROK 64bit Predaj skončil

DELL MS WINDOWS Server 2012 R2 Essentials ROK 64bit

Aj malé spoločnosti potrebujú pre svoje počítačové programy nejaký bod, kde sa všetko sústredí. Práve túto úlohu na seba vezme operačný systém Microsoft Windows Essentials 2012 R2. Okrem úplného bezpečia a ochrany dát sa vynikajúco postará o napojenie do moderných cloudových služieb typu Office 365 a Microsoft Azure. Dôležité je pamätať na to, že táto verzia podporuje maximálne 25 pripojených používateľov.

Dobre známe používateľské prostredie ponúkne podporu celej škále funkcií. Z tých najviac ospevovaných možno vyzdvihnúť Storage Spaces. V podstate ide o virtuálne diskové úložisko, ktoré sa skladá z niekoľkých pevných diskov. Nechýba ani možnosť obnovovať staršie verzie dokumentov pomocou služby File History. Majitelia moderných tabletov určite ocenia možnosť vzdialenej práce pomocou služby Remote Web Access. Bezpečný prístup odkiaľkoľvek do zdieľaných firemných dokumentov bude určite vhodný. Úplnou samozrejmosťou je prepracované zálohovanie celej konfigurácie a všetkých súborov.

Parametre a špecifikácia:

Typ licencie:
Obsahuje licenciu pre 25 klientov (nie je nutné kupovať licencie CAL)

Systémové požiadavky:
Určené iba pre servery spoločnosti DELL
Miesto na disku: 32 GB
RAM: 512 MB
CPU: 1,4 GHz 64-bitový procesor

POZOR. Táto verzia neumožňuje vzdialený terminálový prístup na plochu Remote Desktop Services, predtým tiež Terminal Services.

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!
Spôsob licencovania
OEM licencia Hotovo!
Počet zariadení
25 Hotovo!
Počet PC/Mac
25 Hotovo!
Prenositeľnosť licencie
Nie Hotovo!

Typ licencie

Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!

Licencia

Spôsob licencovania
OEM licencia Hotovo!
Počet zariadení
25 Hotovo!
Počet PC/Mac
25 Hotovo!
Prenositeľnosť licencie
Nie Hotovo!
Zemepisné obmedzenie aktivácie
Iba v EÚ Hotovo!

Kompatibilita

Typ zariadenia
PC Hotovo!
Operačný systém
Windows Hotovo!
Viac parametrov

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, co konkrétně znamená poznámka "neumožňuje vzdálený přístup". Jiní dodavatelé verze Essential tuto poznámku neuvádějí a některých materiálech od Microsoftu je i uvedeno, že má 25 RDS licencí, které jsou v ceně, ale licence již dále nejdou přikupovat.

Dobrý den, vlastním starší server Dell R710 bez OS, potřebuji poradit jakou edici OS Win 2012 ev. 2008 do tohoto 2 CPU serveru mohu nakoupit tak aby soft. nestál zbytečně moc. Server bude provozován ve firmě hlavně pro běh učetního programu Money S3 pro max 7 uživatelů kteří se budou připojovat přes vzdálenou plochu. V budoucnu možná na serveru bude provozovám ještě virtuální OS ale ne WIN platformy. Děkuji za radu nebo radau kam se s tímto dotazem obrátit.

Dobrý den, potřebuji tento operační systém na svůj starší server, půjde později nainstalovat na nový server nebo bude nastálo svázaný se zařízením kde proběhně první instalace ?

Dobrý den, V časovém omezení licence se píše: Bez časového omezení. Ale v názvu produktu je ROK. Je tedy licence skutečně časově neomezená?

Diskusia a poradňa k DELL MS WINDOWS Server 2012 R2 Essentials ROK 64bit
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DELL Microsoft WINDOWS Server 2012 R2 Essentials ROK 64bit.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií