AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dell Precision 7740

Zobraziť katalóg
Dell Precision 7740
Notebook – Intel Core i7 9850H Coffee Lake, 17.3" IPS matný 1920 × 1080, RAM 16GB DDR4, dedikovaná grafická karta 6GB, SSD 512GB, numerická klávesnica, podsvietená klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, WiFi 5, 97 Wh batéria, (NBD) D-N-7740-P3-702
Kód:  NTD136l1NAD Produktové číslo:  NTD136l1NAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell Precision 7740

Dell Precision 7740 je najtenšia a najľahšia 17" mobilná pracovná stanica vo svojej triede. S vysokým výkonom je pripravená na spracovanie tých najnáročnejších aplikácií. Najnovšie osemjadrové procesory Intel Core i9, 17" Full HD displej s úzkym okrajom prinášajúcim väčší obraz a rýchla až 128 GB operačná pamäť sú ideálnou kombináciou pre zložité, dátovo náročné úlohy. S voliteľnými kartami AMD Radeon Pro alebo NVIDIA Quadro RTX zvládnete s Dell Precision 7740 náročné grafické úlohy na profesionálnej úrovni. Všetky rozsiahle súbory a projekty uchováte v Dell Precision 7740 na vysokorýchlostnom SSD úložisku s úctyhodnou kapacitou až 2 TB.

Kľúčové vlastnosti notebooku Dell Precision 7740

  • Výkonná mobilná pracovná stanica Dell Precision 7740
  • Pripravená na najnáročnejšie aplikácie
  • Najvýkonnejšie procesory Intel a dedikovaná grafika
  • Objemné vysokorýchlostné SSD úložisko
  • Kompletná moderná konektivita
  • Špičkové zabezpečenie a ochrana súkromia
  • ISV certifikácia nezávislými dodávateľmi softvéru

Pripojte sa a vylaďte pracovnú stanicu Dell Precision 7740

Notebook Dell Precision 7740 ponúka kompletné možnosti najnovších spôsobov pripojenia externých zariadení piatimi USB portami vrátane dvoch USB-C s voliteľným rozhraním Thunderbolt 3. Pre prídavné monitory a televízor sa ponúkajú HDMI a mini DisplayPort. K sieti sa pripojíte bezdrôtovo cez WiFi 5 (802.11ac) alebo Ethernetovým portom RJ45. Súčasťou balenia pracovnej stanice Dell Precision 7740 je nástroj Dell Precision Optimizer ktorý automaticky vyladí vašu pracovnú stanicu tak, aby čo najrýchlejšie spúšťala obľúbené aplikácie. Spoľahnúť sa môžete aj na skvelú výdrž 97 Wh batérie s funkciu rýchlonabíjania ExpressCharge. Revolučný chladiaci systém s dvoma ventilátormi zlepšuje prúdenie vzduchu a udržiava nízku teplotu systému aj pri vysokom zaťažení.

Notebook Dell Precision 7740 – súkromie, bezpečnosť a ISV certifikácia

Voliteľná čítačka odtlačkov prstov s funkciou Hello zabezpečí prístup do notebooku Dell Precision 7740 a ochráni uložené dáta. Ručne ovládaná uzávierka kamery uzavrie jej objektív, takže máte istotu súkromia. Pracovná stanica Dell Precision 7740 bola testovaná a certifikovaná nezávislými dodávateľmi softvéru (ISV) na zaručenie hladkého chodu náročných aplikácií, na ktoré sa každý deň spoliehate. Aplikácia s certifikáciou ISV pre produkty Dell zahŕňajú najobľúbenejšie softvérové produkty, ako sú napríklad Autodesk AutoCAD, Adobe Creative Cloud, Dassault Systemes Solidworks a ďalšie.


Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell Precision 7740 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Precision 7740.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií