AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Delphin Rukavice neoprénové Activ

Zobraziť katalóg
Delphin Rukavice neoprénové Activ
4,2 6 hodnotení
Rybárske rukavice – špičkové, z elastického neoprénu, aby ideálne padli, na zápästí zapínanie na suchý zips, palec a ukazovák majú odklápacie vrchné články pre jemnejšiu motoriku, na dlani pogumovaná protišmyková úprava
Kód:  JVR069948NAD Produktové číslo:  JVR069948NAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Delphin Rukavice neoprénové Activ Predaj skončil

Delphin Rukavice neoprénové Activ

Ste milovníkom rybárčenia a zháňate špičkové rukavice z elastického neoprénu? Ak áno, tak práve pre vás sú tu Delphin Activ. Vďaka elastickému neoprénu obopnú vaše ruky a pri manipulácii v nich budete mať pocit, že boli ušité práve pre vás! Zapínanie rukavíc Delphin Activ na zápästí je riešené suchým zipsom. Nad ním sa navyše nachádza prešitý sťahovací pás, ktorý ešte zvyšuje komfort po nasadení. Veľkou výhodou týchto pomocníkov je to, že palec a ukazovák majú odklápacie vrchné články. Toto plus oceníte predovšetkým pri okamžitej nutnosti jemnej manipulácie. 

Kľúčové vlastnosti rukavíc Delphin Activ

  • Vyrobené z elastického neoprénu
  • Na dlani pogumovaná protišmyková úprava
  • Zapínanie na zápästí pomocou suchého zipsu
  • Odklápacie články u palca a ukazováka
  • Farebné vyhotovenie: zelené

Povrchová úprava dlane rukavíc Delphin Activ nesmie chýbať

Na dlani rukavíc sa nachádza pogumovaná protišmyková úprava tvorená našitou profilovanou gumovou vrstvou, ktorá pomáha vytvoriť lepší úchop pri držaní prúta. Navyše majú palec a ukazovák články z dlaňovej strany potiahnuté protišmykovou vrstvou, ktorá na rozdiel od gumy nemá ostré kraje. Tým pádom nedôjde k poškodeniu ani toho najjemnejšieho vlasca!

Veľkosti:
L a XL


Poznámka:
» Všetky rybárske rukavice
» Všetky Rybárske potreby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Delphin Rukavice neoprénové Activ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Delphin Activ Neoprén kesztyű.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií