Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
P&G boost AD 1. týden květen

DENON ENVAYA Mini DSB-100 čierny

Zobraziť katalóg
DENON ENVAYA Mini DSB-100 čierny
4,8 4 hodnotení
Reproduktor prenosný, bezdrôtový prenos z mobilného telefónu alebo tabletu, bluetooth, USB (na nabíjanie) AUX, výdrž 10 hodín
Kód:  DEN150n Produktové číslo:  DSB100black Stránky výrobcu
DENON ENVAYA Mini DSB-100 čierny Predaj skončil

DENON ENVAYA Mini DSB-100 čierny

 

Kompaktný a dizajnovo podarený prenosný reproduktor od renomovaného výrobcu Denon. Umožní vám skvelý zážitok z počúvania hudby. Prepojenie so zariadením je jednoduché a bez zbytočných káblov. Stačí spárovať reproduktor s vaším šikovným telefónom pomocou bluetooth či NFC. Týmto spôsobom je možné pripojiť až dve zariadenia naraz. Vysoko účinný digitálny zosilňovač a DSP (digitálny signálový procesor) vytiahnu z vášho telefónu maximum a poskytnú špičkový zvuk.

Nekončiaca zábava

Zábava vám vydrží až na 10 hodín vďaka zabudovanej batérii, ktorú možno dobiť cez USB. Odolné vyhotovenie kombinujúci kov a gumové časti zabezpečia, že váš reproduktor neutrpí mnoho poškodenia a vydrží aj náročnejšie podmienky. Na úplnú ochranu je pribalené ochranné prepravné púzdro.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DENON ENVAYA Mini DSB-100 čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON ENVAYA Mini DSB-100 černý.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií