AP+ nový vizuál Aplikace

DERMACOL Beauty II.

Zobraziť katalóg
DERMACOL Beauty II.
5 2 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Pearl energy make-up base 20ml + Fixačný púder – light 13.5g + Kozmetický štetec D55 púder s puzdrom a kartičkou 32g
Kód:  VBAL7810 Produktové číslo:  8595003119252 Stránky výrobcu

DERMACOL Beauty II.

Darčeková kozmetická sada Dermacol Beauty II. obsahuje všetko, čo potrebujete pre prirodzený make-up look. Sada obsahuje podkladovú bázu Pearl Energy 20 ml, fixačný púder Invisible Light 13,5 ga kozmetický štetec na púder PetraLovelyHair D55.

Podkladová báza Pearl Energy

Doprajte svojej pleti kvalitnú, rozjasňujúcu bázu pod make-up od uznávanej značky Dermacol. Pearl energy make-up base dokonale vašu pleť zmatnie, vyhladí a pripraví na aplikáciu make-upu, ktorý sa nebude usadzovať a vydrží na pleti dlhšie. Je hypoalergénna a určená pre všetky typy pleti. Gélová štruktúra make-upu sa ľahko rozotiera a prísada v podobe výťažkov z perál odstráni unavený vzhľad vašej pleti, rozjasní ju a dodá jej sviežosť. Je vhodná pre vegánov.

Kľúčové vlastnosti podkladovej bázy Dermacol Pearl Energy

  • Ide o kvalitný výrobok uznávanej značky Dermacol
  • Pearl energy make-up base pleť zmatnie a vyhladí
  • Použitie podkladovej bázy zabraňuje usadzovaniu make-upu
  • Make-up vydrží na pleti dlhšie
  • Rozjasňujúca báza je vhodná pre všetky typy pleti
  • Obsahuje výťažky z perál pre sviežui a jasnú pokožku bez únavy
  • Podkladová báza Dermacol je vhodná aj pre vegánov

Zloženie:
CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, AQUA, GLYCERIN, HYDROLYZED PEARL, SEA SALT, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, MICA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TRISODIUM EDTA, POTASSIUM SORBATE, SORBIC ACID, PARFUM, CI 77891, CI 75470

Použitie:
Naneste na pleť ošetrenú pleťovým krémom a pred použitím make-upu.

Fixačný púder Invisible Light

Transparentný fixačný púder DERMACOL Fixing Powder Light perfektne zafixuje make-up a zabraňuje vzniku mastného pocitu počas dňa. Púder obsahuje vzácne pigmenty na dosiahnutie zamatového vzhľadu pleti, dodáva pocit ľahkosti a zachováva farbu make-upu. Fixing Powder je vhodný na všetky typy pleti. Pre svoju kvalitu a vlastnosti obdržal tento produkt ocenenie Asociácie vizážistov a stylistov ČR. Súčasťou púdru je labutienka na jednoduchú aplikáciu. Pre krásny pocit z dokonalého líčenia používajte dotyku odolný fixačný púder Dermacol Fixing Powder Light.

Kľúčové vlastnosti fixačného púdru Dermacol Invisible Light

  • DERMACOL Fixing Powder Natural zafixuje perfektne make-up
  • Transparentný púder je dotyku odolný
  • Zabraňuje vzniku mastného pocitu počas dňa
  • Dodáva pocit ľahkosti a zamatového vzhľadu
  • Zachováva farbu make-upu bez zmeny
  • Fixing Powder Natural je hypoalergénny, bez parfumácie

Zloženie:
TALC, ZINC STEARATE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, MAGNESIUM CARBONATE HYDROXIDE, CI 77492, CI 73360. 1016: TALC, ZINC STEARATE, MAGNESIUM CARBONATE HYDROXIDE

Použitie:
Nanášajte ľahký transparentný púder DERMACOL Fixing Powder Natural štetcom alebo labutienkou na pleť po aplikácii make-upu.

Štetec na púder PetraLovelyHair D55

Vášmu dokonalému nalíčeniu už nič nestojí v ceste. Použitím tohto štetca od spoločnosti Dermacol ušetríte za púder. Vďaka aplikácii pomocou štetca použijete oveľa menšie množstvo líčidla oproti roztieraniu prstami. Kozmetický štetec je vhodný na nanášanie púdru. Má syntetické štetiny a drevenú rukoväť. Štetec je dodávaný v praktickom plastovom puzdre, kam ho po použití môžete opäť uložiť.

Kľúčové vlastnosti štetca na púder Dermacol PetraLovelyHair D55

  • Vhodný na nanášanie púdru
  • Vyrobený zo syntetických štetín
  • Príjemná drevená rukoväť
  • Kozmetický štetec Dermacol D55 je dodávaný v plastovom puzdre

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Beauty II. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Beauty II.. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DERMACOL Beauty II..
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií