PET AD homeoffice

Beauty Relax Diamantová mikrodermabrázia

Zobraziť katalóg
Beauty Relax Diamantová mikrodermabrázia
Kozmetická sada
Kód:  BR0123b Produktové číslo:  8594166103238
Beauty Relax Diamantová mikrodermabrázia Predaj skončil

Beauty Relax Diamantová mikrodermabrázia

Doprajte svojej pleti tú najluxusnejšiu starostlivosť

Stres, zlý životný štýl, nevyvážená strava a nečistoty v ovzduší negatívne ovplyvňujú kvalitu pleti, ktorá je náchylnejšia k tvorbe akné, vrások a celkovej strate pružnosti. Diamantová mikrodermabrázia BeautyRelax BR-1080 účinne eliminuje pôsobenie týchto negatívnych vplyvov a vďaka profesionálnej technológii mechanického peelingu sa postará o neinvazívne a úplne bezbolestné ošetrenie pleti, ktoré navráti zdravý, mladší vzhľad a zároveň prispieva k zlepšeniu jej pevnosti a elastickosti.


Kľúčové vlastnosti mikrodermabrázie Beauty Relax BR-1080

  • Rýchle, neinvazívne a bezbolestné ošetrenie pleti
  • Technológia FMR (frakčná multipolárna rádiofrekvencia)
  • Vhodné na všetky typy pleti
  • Eliminuje jemné aj hlboké vrásky
  • Regeneruje a podporuje tvorbu kolagénových a elastínových vlákien
  • Zmenšuje póry
  • Hojí jazvičky a akné
  • Zvýrazňuje prirodzené kontúry tváre
  • Po procedúre môžete ihneď použiť kozmetické prípravky
  • Vymeniteľná aplikačná hlavica

Skoncujte s make-upom

Koncovky prístroja sú pokryté diamantovou drťou s rôznou hrubosťou, vďaka čomu sa docieli veľmi jemný mechanický peeling pleti. Počas ošetrenia sa obrusuje vrchná vrstva kože, ktorá sa zároveň peelingom čistí a regeneruje. Rovnako sa zlepšuje prekrvenie pokožky a dochádza k stimulácii kolagénových a elastických vlákien. Výsledkom je hladšia, zdravšia a pevnejšia pleť.

Profesionálna diamantová mikrodermabrázia

Diamantová mikrodermabrázia je účinnou zbraňou proti pigmentovým škvrnám a rozšíreným pórom. Pri pravidelnom ošetrení pleti redukuje jazvy po akné či kiahňach a efektívne redukuje jemné vrásky a strie. Navyše počas ošetrenia aktivuje rast nových kožných buniek, ktoré sú odolnejšie voči vonkajším vplyvom.


Vákuové nasávanie

Vákuové nasávanie umožňuje vibračný pohyb aplikačnej koncovky po povrchu pokožky a účinné odsávanie zvyškov odumretých kožných buniek. Vďaka tomu sa koža nachádza v prirodzenom, nekontaminovanom stave a oveľa lepšie reaguje na ďalšie ošetrenie. Rovnako sa zvýši účinnosť prenikania aktívnych zložiek z kozmetických prípravkov.



Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň , prosím vás aké je použitie tohto prístroju ? Je potreba kúpiť aj nejaké špeciálne krémy ? Ak áno tak aké ?

Diskusia a poradňa k Beauty Relax Diamantová mikrodermabrázia
Príslušenstvo pre Beauty Relax Diamantová mikrodermabrázia
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beauty Relax Diamantová mikrodermabraze. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Diamant Mikrodermabrasion. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Diamant Mikrodermabrasion. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beauty Relax Gyémánt mikrobőrradír.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií