Dirt Diggers Miešačka

Zobraziť katalóg
Dirt Diggers Miešačka
Auto – odporúčaný vek od 2 rokov
Kód:  HRAif8209 Produktové číslo:  0050743643361 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dirt Diggers Miešačka

Vyberáte vhodnú hračku pre malého nezbedníka? Zvoľte nákladné auto Dirt Diggers. Je vyrobené z kvalitného plastu, tak už nejakú tú záťaž vydrží. Rozvíja detskú predstavivosť, motoriku, logické myslenie a hravosť. Deti zaujme jeho farebné vyhotovenie. Auto sa dá použiť ako na hranie doma, tak vonku napríklad na piesku, má totiž odnímateľné vedierko. Miešačka Dirt Diggers je vyrobená tak, aby vyhovovala požiadavkám detí už od dvoch rokov.

Kľúčové vlastnosti miešačky Dirt Diggers

  • Miešačka Dirt Diggers je vyrobená z kvalitného plastu
  • Rozvíja detskú predstavivosť, motoriku, logické myslenie a hravosť
  • Farebné vyhotovenie
  • Hračka 2 v 1
  • Vhodná dovnútra aj von
  • Odnímateľné vedierko
  • Vhodná pre deti od 2 rokov

Miešačka Dirt Diggers 2 v 1

Miešačka Dirt Diggers v sebe spája 2 hračky naraz. Dieťa ju môže využiť ako auto, ale aj ako vedierko na piesok. Miešačka má totiž odnímateľnú korbu, ktorú dieťa môže využiť na piesku ako vedierko na stavanie báboviek. Vedierko môže kedykoľvek pripevniť späť a hra môže pokračovať. Hračka je vyrobená z tvrdeného plastu, nemusíte mať obavy, že by ju dieťa zničilo.

Parametre a špecifikácia

Dĺžka/hĺbka
30 cm Hotovo!
Šírka
27 cm Hotovo!
Výška
22 cm Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka/hĺbka
30 cm Hotovo!
Šírka
27 cm Hotovo!
Výška
22 cm Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dirt Diggers Miešačka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dirt Diggers Míchačka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dirt Diggers Mixer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dirt Diggers Mixer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dirt Diggers Betonkeverő.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií