Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

DJI Care Refresh (Mavic Mini)

Zobraziť katalóg
DJI Care Refresh (Mavic Mini)
4,3 8 hodnotení
Rozšírenie záruky – ide o servisný plán, ktorý kryje poškodenie vášho produktu DJI. Tento plán je platný 12 mesiacov, počas ktorých môžete za príplatok využiť až dve kompletné výmeny produktu, ak bol poškodený pri nehode alebo bežnom používaní. Normálna záručná lehota tieto riziká nepokrýva.
Kód:  CVI551b12

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DJI Care Refresh (Mavic Mini) Predaj skončil

DJI Care Refresh (Mavic Mini)

Dron DJI Mavic Mini je cenný kus elektroniky, a tak sa iste hodí jeho pripoistenie. Predĺžená záruka DJI Care Refresh je takéto havarijné poistenie dronu. Ponúka 12-mesačnú záruku na náhodné poškodenie pri bežnom používaní vrátane náhodného kontaktu s vodou. Máte právo na 2 plné náhrady za poplatok (1. výmena 40 EUR, 2. výmena 49 EUR). Po žiadosti o výmenu dostanete náhradnú jednotku, ktorá je nová alebo ekvivalentná s existujúcou jednotkou z hľadiska výkonu a spoľahlivosti. DJI Care Refresh sa vzťahuje na drak dronu, stabilizátor, kameru, batériu a vrtule. Ak si uplatňujete službu v štáte, kde ste si zakúpili záruku DJI Care Refresh, dopravu nehradíte.

Kľúčové vlastnosti predĺženej záruky DJI Care Refresh (Mavic Mini)

  • DJI Care Refresh je záruka na náhodné poškodenie produktu
  • Dve náhrady za poplatok (1. výmena 40 EUR, 2. výmena 49 EUR)
  • Výmena za novú jednotku alebo jednotku v ekvivalentnej kvalite
  • Doprava zdarma v rámci toho istého štátu
  • Záruku DJI Care Refresh je nutné registrovať na konkrétne sériové číslo (S/N) modelu

Postup instalace

  • Vážený zákazník, získáváte kľúč pre aktiváciu služby DJI Care Refresh
  • Aktivácia a prípadné uplatnenie DJI Care Refresh vyžaduje priamu komunikáciu zákazníka s firmou DJI v anglickom jazyku
  • Tu je odkaz pre  aktiváciu DJI Care Refresh
  • https://support.dji.com/care/active

Rada pro všechny (sám jsem s tím zápasil): Zakoupením DJI Care Refresh si kupujete elektronický klíč (asi 16-ti místný alfanumerický kód). Tento kód dle návodu zadáte na stránky DJI, budete k tomu ještě potřebovat výrobní číslo vašeho drona. Elektronický klíč najdete po přihlášení do Alza účtu v záložce "Moje knihovna" > " Moje licence". Tento klíč vám nepřijde mailem ani jiným způsobem.

Mozem zaruku predlzit aj o rok. K dronu si zakupim sluzbu a aktivujem hned. Potom o rok si znovu zakupim sluzbu a znova aktivujem. Da sa tato sluzba zas zakupit a aktivovat?

Mohu si záruku pořídit a aktivovat, pokud již Miniho vlastním 2 měsíce? Díky za odpověď.

dobrý den DJI car refresh jsem koupil u vás i dron Jak postupovat při reklamaci kdy je dron havarovaný chci uplatnit carefresh na opravu?u

Ma kameru

dobry deň, aky ma dron dosah od ovladača? Ďakujem.

Dobrý den, platí tento produkt i pro DJI MINI SE, prosím? Děkuji

Je to platne aj pre DJI MAVIC MINI 2 ? dakujem

Dobrý den. Má kód nějaké datum expirace ? Drona budu aktivovat až přibližně za měsíc a půl, tak když teď koupím Care Refresh, bude kód stále platný ?

Dobrý den. Když si zakoupím drona DJI Mavic Mini s DJI Care Refresh, ale drona rozbalím a aktivuji až po 3 měsících, bude kód stále platný ? Děkuji

12
Diskusia a poradňa k DJI Care Refresh (Mavic Mini)
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií