AP+ nový vizuál MS hokej

DJI F306 Phantom 2

Zobraziť katalóg
DJI F306 Phantom 2
5 2 hodnotení
Dron s autopilotom NAZA-M V2 s GPS, 7-kanálová RC súprava 2.4GHz, Li-Pol batéria 5200mAh, profesionálne gimbal H3-3D
Kód:  CVI502 Produktové číslo:  F306 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DJI F306 Phantom 2

DJI, špičkový výrobca multikoptér a riadiacich systémov, predstavuje kvadrikoptéru s označením F306 Phantom. Určená je najmä pre rekreačné poletovanie aj natáčanie videa a fotografovanie. Jej základom je škrupinový výlisok z odolného plastu, ktorý nesie motory 2212-0920, riadiacu elektroniku, pohonný trojčlánkový Li-Pol akumulátor 5200 mAh a prípadné "užitočné zaťaženie".

Ľahké ovládanie a automatická stabilizácia

Phantom je kompletne zostavený, naprogramovaný a zalietaný. Pre lietanie s ním nemusíte mať žiadne predchádzajúce skúsenosti s vrtuľníkmi alebo multikoptérami. Srdcom Phantomu 2 je inteligentná riadiaca jednotka vychádzajúci zo systému NAZA-M V2, ktorá môže pracovať v dvoch režimoch s automatickou stabilizáciou.

Pre signalizáciu prevádzkových stavov slúži trojfarebný LED indikátor s vysokou svietivosťou. Výbornú "čitateľnosť" polohy modelu zaisťujú LED svetlá na spodnej strane ramien. Pristávacie zariadenie tvorí dvojica plastových profilov, ktorá nesie tiež prijímačovú anténu a snímač GPS / kompasu. Režim automatického návrate domov Go Home možno nastaviť aj na pravý trojpolohový vypínač a tak je kedykoľvek počas letu túto funkciu vyvolať. Táto funkcia je prístupná v pokročilom nastavenia modelu - Naza.

Profesionálne 3osý záves pre GoPro Hero 3 a 3+

Spolu s modelom je dodávaný profesionálny 3osý záves DJI Zenmuse H3-3D, ktorý patrí medzi špičku v gimbal určených pre kamery GoPro Hero3. So svojou vysokou presnosťou, vysokou schopnosťou stabilizovať, nízku hmotnostné a funkciou Plug and Play je tento gimbal široko používaný vo filmových a televíznych produkciách, v reklamných štúdiách pre zhotovovanie leteckých snímok a video záznamov. Aj pri vysokých rýchlostiach dokáže gimbal stabilizovať kameru s vynikajúcou presnosťou. Presnosť kontrolného uhla je 0,08 °, takže fotka, alebo video výstup je v najvyššej kvalite.

Záves je určený pre kamery GoPro Hero3 a GoPro Hero3 +, s ktorými je plne kompatibilný a pomocou systémového konektora je možné prenášať obraz z modelu na zem (pre túto funkciu je nutné model dovybaviť FPV sadou, napr AVL58). Pri použití kamery GoPro Hero3 sa neodporúča POUŽÍVAT WiFi tejto kamery pre prenos videa na chytrý telefón!

Pre ovládanie modelu slúži sedemkanálový vysielač 2,4 GHz FHSS s dvoma krížovými ovládačmi pre riadenie základných funkcií a pohybov, a dvoma trojpolohovým prepínačmi, ktorými sa volí letové režimy a režimy inteligentného riadenia orientácie modelu. Pre jeho napájanie sú potrebné štyri tužkové alkalické batérie alebo NiMH akumulátory. Vysielač má ovládač v osi plynu neutralizácii (tj. Sám sa vracia do stredu), čo je výhodné pre natáčanie a fotenie.

V režime GPS stabilizácie polohy GPS Atti. Mode riadiaca jednotka automaticky stabilizuje multikoptéru vo všetkých osiach; povely z RC súpravy slúži na uvedenie modelu do pohybu v príslušnej osi rýchlosťou úmernou veľkosti výchylky ovládača na vysielači, stabilitu modelu zaisťuje autopilot sám. Na použitie tohto režimu je nutné mať nainštalovaný modul snímača GPS a kompasu (magnetometra) ktorý dodáva dodatočné údaje o zemepisnej polohe (dĺžke, šírke, výške) a kurzu. Vďaka tomu je automaticky stabilizovaná nielen poloha modelu, ale aj jeho geografická pozície. Ak ovládača na vysielači vrátite do stredu, model bude stabilne visieť na mieste. Pri strate riadiaceho signálu z vysielača sa model po krátkej dobe vo visenie vráti do okruhu 10 m od miesta vzletu uloženého v pamäti riadiacej jednotky a po oneskorení 15s vo visenie automaticky pristane. Rokov späť sa odohrá vo výške 20 m alebo vyššie - ak sa nachádza model v okamihu aktivácie fail-safe v nižšej výške, najprv vystúpi do 20 m, a až potom začne návrat domov. Toto je režim vhodný pre letecké snímkovanie, kedy automatická stabilizácia pilotovi "uvoľňuje ruky" pre ďalšiu činnosť nesúvisiace priamo s riadením modelu (ovládanie kamery) a sú v maximálnej miere potlačené poveternostné vplyvy. Táto funkcia je nastavená z výroby. Režim automatického návrate domov - Go Home - je možné nastaviť aj na pravý trojpolohový vypínač a tak je kedykoľvek počas letu túto funkciu vyvolať.

V režime GPS stabilizácie je k dispozícii aj funkcia inteligentného ovládania smeru IOC - môžete voliť režim "Course Lock", v ktorom predok modelu (a tým pádom aj kamera) vždy mieri v prednastavenom smere bez ohľadu na to, kam letí model, alebo režim " home Lock ", v ktorom predok modelu stále mieri v smere čiary prechádzajúcej miestom vzletu a aktuálnou pozíciou multikoptéry. Oboje môžete s výhodou využiť pri natáčaní videa.

Doplňujúce informácie:

Fyzické vlastnosti:
Dĺžka: 350 mm
Maximálna vzletová hmotnosť:? 1300g
Maximálna doba letu: 25 minút

Obsah balenia:
Hotový model Phantom 2
Podvozok s modulom GPS / kompasom
Sedmikanálový vysielač 2,4 GHz
Profesionálne záves Zenmus H3-3D pre kamery GoPro Hero3
Sada 4 párov vrtúľ
Pohonný akumulátor Li-Po 3S 11,1V 5200 mAh
Sieťový nabíjač LiPo
Skrutkovač Philips
USB kábel a slovenský návod (originálny anglický návod a obslužný softvér je k stiahnutiu na webových stránkach DJI)

Parametre a špecifikácia

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Typ batérie ovládača
AA Hotovo!
Počet batérií v ovládači
4 ks Hotovo!
Hmotnosť
1 030 g Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Typ batérie ovládača
AA Hotovo!
Počet batérií v ovládači
4 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1 030 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Batéria do drona, Batéria do ovládača Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DJI F306 Phantom 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI F306 Phantom 2 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI F306 Phantom 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI F306 Phantom 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI F306 Phantom 2 .
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií