AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

DJI INSPIRE 1 Pro Black Edition + 4K kamera + 1 ovládač

Zobraziť katalóg
DJI INSPIRE 1 Pro Black Edition + 4K kamera + 1 ovládač
Dron – Vision Positioning System, max. rýchlosť 22m/s, výdrž až 18 min, 4K kamera Zenmuse X5 na 3-osom stabilizovanom závese, GPS, dosah vysielača 2km, batéria Li-Po 4500mAh, LightBridge
Kód:  CVI525b5 Produktové číslo:  DJI0612 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DJI INSPIRE 1 Pro Black Edition + 4K kamera + 1 ovládač Predaj skončil

DJI INSPIRE 1 Pro Black Edition + 4K kamera + 1 ovládač

Na veľtrhu CES 2016 predstavená čierna verzia špičkového dronu DJI Inspire Pro 1 Black Edition sa stane vyhľadávanou najmä medzi profesionálnymi používateľmi v oblasti leteckého fotografovania a natáčania. V čiernej farbe je samotný dron aj ovládač a tiež kamera Zenmuse X5.

Rovnako ako biela verzia, aj tento model je navrhnutý za účelom vysokého výkonu a vyrobený z ultra ľahkých a odolných materiálov. Veľká flexibilita poskytuje stabilitu, ktorú potrebujete pre vytvorenie nezabudnuteľných záberov a fotografií. Dron je vybavený všetkými najnovšími leteckými technológiami, zhrnutými do jediného systému pripraveného na let rovno zo škatule.

Kľúčové vlastnosti

  • Perfektné letové vlastnosti
  • Možnosť natáčania videa v 4K a robenie 16 Mpx fotiek
  • Vylepšené vrtule a výkonnejší motor
  • Pokročilý riadiaci systém Vision Positioning System
  • 3 letové režimy
  • Diaľkový ovládač s dosahom 2 km

Palubná kamera Zenmuse X5

Oproti modelu DJI INSPIRE 1 je vybavený novým typom vrtúľ so spoľahlivejším systémom uzamykania. Tým sa dramaticky znížil oder vrtúľ pri inštalácii a predĺžila sa ich životnosť. Vylepšenia sa dočkali aj motory, ktoré poskytujú lepší výkon a kontrolu nad strojom.

DRON DJI INSPIRE 1 Pro je profesionálna platforma pre leteckú fotografiu a video. Je vybavený palubnou kamerou Zenmuse X5 s objektívom s ohniskovou dĺžkou 15 mm a clonou f/1.7. Na zmiernenie otrasov a stabilizáciu slúži trojosí záves, s ktorým vyhotovíte 16 Mpx zábery a stabilný videozáznam v 4K rozlíšení. Nerušené zorné pole pre kameru v okruhu 360° zaistia polohovateľné ramená z uhlíkového materiálu s výkonnými motormi.


V balení je tiež priložený jeden ovládač s maximálnym dosahom 2 km. Okrem samotného riadenia umožňuje vysielač tiež ovládať zdvíhanie a spúšťanie ramien s funkciou automatického návratu na miesto vzletu. To všetko stlačením tlačidla. Ďalšie ovládacie prvky slúžia na vytváranie snímok, spúšťanie a vypínanie záznamu videa, prezeranie záberov a ovládanie závesu kamery.

Aerodynamika a pokročilý riadiaci systém

Pokročilý riadiaci systém je stabilný a ľahko ovládateľný pri lietaní pod strechou aj šírou oblohou. Presné visenie v požadovanej pozícii v nízkej výške aj bez GPS umožňuje úplne nový Vision Positioning System. Aerodynamické telo prepláva vzduchom a prispieva k lepšej ovládateľnosti nad lietadlom. Každá súčiastka je vyvinutá z extrémne ľahkého a odolného materiálu. To všetko zaisťuje prevádzkový letový čas (až 15 minút) a dlhú životnosť. Inspire 1 Pro umožňuje maximálnu rýchlosť letu až 18 m/s. Rovnako ako u všetkých dronov svojej generácie má v sebe zabudovaný automatický návrat na miesto vzletu. To všetko v prípade, keby došlo k strate riadiaceho signálu alebo poklesu napätia napájacieho akumulátora.

Letový režim podľa nálady

Riadiaca jednotka môže pracovať v troch letových režimoch, ktoré umožňujú plne prispôsobiť správanie modelu vašim požiadavkám.

P-režim je bezpečný pre lietanie. Silný GPS signál môže používať Vision Positioning System umožňujúci presné visenie v požadovanej polohe pod strechou aj vonku. Pri lietaní vonku to tiež znamená, že bola zaznamenaná poloha miesta vzletu, takže je možný automatický návrat v prípade straty riadiaceho signálu.

A-režim, v ktorom nie je funkčné GPS, ani VPS a dron využíva iba barometrické čidlo pre udržiavanie výšky. Ak je správne zapísaný bod vzletu, model sa pri strate riadiaceho signálu vráti na miesto vzletu.

F-režim, v ktorom sú využívané tri letové funkcie.

O napájanie sa stará akumulátor s kapacitou 4 500 mAh, ktorý v reálnom čase zobrazuje zostávajúcu hladinu energie. Informuje o počtoch nabíjacích a vybíjacích cyklov, napäti každého článku a celkovom stave batérie. Tým si udržíte prehľad o letuschopnosti pre nadchádzajúce roky.

Ovládanie pomocou inteligentného telefónu

Výsledkom niekoľkoročnej práce v oblasti stabilizácie záberov je záves kamery. Ten vám poskytne plynulý a stabilný záber v akýchkoľvek letových podmienkach a môžete s ním vyhotovovať videá v rozlíšení 4K (4 096 × 2 160) alebo 16 Mpx snímky.
O perfektný obraz sa stará objektív pozostávajúci z 9 optických členov (vrátane asférického), zatiaľ čo formát Adobe DNG RAW umožňuje z každého záberu vytvoriť umelecké dielo. Záznam je ukladaný na micro SD kartu, ktorá je súčasťou balenia (16 GB).

S mobilnou aplikáciou môžete prevziať kontrolu nad kamerou a letovými systémami. Pomocou inteligentného zariadenia s operačným systémom iOS, alebo Android a nainštalovanou mobilnou aplikáciou máte možnosť ovládať váš model a nastavovať jednotlivé parametre. Je k dispozícii aj online náhľad, kde si môžete váš let prezrieť v reálnom čase v HD kvalite.

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
GPS, Autonómny let, Sledovanie objektov Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!
Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
GPS, Autonómny let, Sledovanie objektov Hotovo!

Kamera

Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Typ batérie ovládača
Li-Ion Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
3 400 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Dron, Batéria do drona Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky profesionálne drony
» Všetky drony s GPS

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, budete predávať na alze DJI Inspire 2 ??

Diskusia a poradňa k DJI INSPIRE 1 Pro Black Edition + 4K kamera + 1 ovládač
Príslušenstvo pre DJI INSPIRE 1 Pro Black Edition + 4K kamera + 1 ovládač Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI INSPIRE 1 Pro Black Edition + 4K kamera + 1 ovladač. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI INSPIRE 1 Pro Black Edition + 4K-Kamera + 1 Fernbedienung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI Inspire 1 Pro Black Edition + 4K kamera + 1 távvezérlő.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií