Dráha Zoo

Zobraziť katalóg
Dráha Zoo
Autodráha pre dievčatá aj chlapcov, skladacie dráha, dĺžka trate: 365cm, potrebné dokúpiť 3ks batérií typu AA, vhodná od 3 rokov
Kód:  HRAbz08595 Produktové číslo:  5901271425699

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dráha Zoo

Je váš najmenší najradšej, keď vidí škatuľu plnú senzačných modelov rýchlych pretekárskych áut? Potom ho určite nadchne dlhá dráha na autíčka Dráha Zoo, určená pre ratolesti od 3 rokov. Pretekársku dráhu zostavíte ľahko aj so svojím dieťaťom a ihneď sa vaše dieťa môže preháňať zákrutami. Na dlhej dráhe 365 cm sa dozaista zabaví akýkoľvek malý zanietený vodič. Autíčková dráha k tomu pomáha vylepšovať fantáziu malých detí.

Zaujímavé rysy autodráhy Dráha Zoo

  • Kvalitné spracovanie dráhy aj športiakov
  • Dlhé hodiny rýchleho pretekania sa nie iba pre deti, ale aj rodičov
  • Určené pre deti od 3 rokov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky autíčka pre najmenších
» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dráha Zoo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dráha Zoo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zoo-Autorennbahn. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zoo-Autorennbahn. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Állatkert pálya.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií