Drone Mission 2.4 GHz

Zobraziť katalóg
Drone Mission 2.4 GHz
4,4 3 hodnotení
RC auto pre chlapcov, elektrický jednosmerný motor, funkcie: svetelné efekty, vhodné na doma, obsah balenia: model a ovládač, vhodné od 14 rokov
Kód:  HRAif4817 Produktové číslo:  4891813847724 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Drone Mission 2.4 GHz

Ak chcete urobiť radosť deťom, alebo sa sami radi hráte, určite by ste si obľúbili RC model Drone Mission. Jedinečná súprava auta s dronom vám zaručí veľa zábavných okamihov. Jednotlivé modely sa vzájomne dopĺňajú, na ovládanie sa totiž používa jedna vysielačka a na dobíjanie drona môžete využiť aj samotné auto. Medzi ďalšie prednosti týchto RC modelov patria ich svetelné efekty, ktoré podčiarknu ich jedinečnosť.

Hlavné prednosti RC modelu Drone Mission

  • Súprava auta a dronu
  • Vysielačka 2 v 1 na ovládanie dronu aj auta
  • Auto slúži aj ako nabíjacia stanica
  • Jedinečná funkcia automatického nasledovania
  • Niekoľko režimov letu
  • Skvelé svetelné efekty

Jedinečná prepojenosť medzi RC modelom auta a dronu

RC model dronu sa spoločne s autom ovládajú jedným diaľkovým ovládačom. Samotný dron prinútite k vzletu a následnému pristátiu len pomocou jedného tlačidla. Ak máte strach, že by sa dron mohol niekde stratiť, potom stačí len využiť funkciu automatického nasledovania, vďaka ktorej bude dron nasledovať auto. Čo sa týka dobíjanie, možno klasicky využiť USB alebo stačí, keď s dronom pristanete na streche auta a začne sa sám dobíjať. U RC modelu auta s dronom možno využiť hneď niekoľko režimov letu – od začiatočníckeho až po "bezhlavý".

Dlhá výdrž a možnosti dobíjania

Samotný RC model dronu vydrží vo vzduchu približne 7 minút a RC model auta vydrží v prevádzke približne 90 minút. Vysielačka dosahuje až do vzdialenosti 30 m, a to ako v prípade dronu, tak aj v prípade samotného auta. V balení potom okrem RC modelu dronu a auta nájdete aj náhradné vrtule, USB kábel a vysielačku 2 v 1, ktorá je poháňaná tromi AA batériami, ktoré nie sú súčasťou balenia.

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
14 rokov Hotovo!
Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Dron Hotovo!
Využitie
Vnútorné Hotovo!
Typ motora
Elektrický jednosmerný Hotovo!
Vlastnosti
Svetelné efekty Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
14 rokov Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Dron Hotovo!

Vlastnosti

Využitie
Vnútorné Hotovo!
Typ motora
Elektrický jednosmerný Hotovo!
Vlastnosti
Svetelné efekty Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Model Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Modrá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Drone Mission 2.4 GHz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Drone Mission 2.4GHz. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Drone Mission 2.4GHz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Drone Mission 2.4GHz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Drone Mission 2.4GHz.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií