Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal P&G boost

DUNE HD Smart H1

Zobraziť katalóg
DUNE HD Smart H1
5 1 hodnotení
Multimediálne centrum Media Player, Sigma Designs SMP8642, DivX/XviD/H.264/MKV, možno osadiť 3.5 "SATA HDD, Podpora NAS a IPTV, SD slot, eSATA, 3xUSB 2.0, HDMI 1.3, DO, LAN
Kód:  GK272m6
DUNE HD Smart H1 Predaj skončil

DUNE HD Smart H1

HD prehrávač DUNE HD Smart H1 umožňuje rovnako ako všetci zástupcovia tejto produktovej rady zostavenie rôznych konfigurácií hlavnej jednotky s niekoľkými ďalšími rozširujúcimi modelmi.Záleží na výbere a potreby užívateľa.Jedná sa o výhodné a rozmerovo úsporné riešenie HD univerzálneho prehrávača s radom nadštandardných funkcií vrátane sieťových a s prístupom na internet.Vďaka jeho kompaktnému prevedeniu a množstvo funkcií je nenápadným hoci všestranným centrom k vašej televízii.Špičkové zobrazenie a prevzorkovanie videá z tradičných formátov do Full HD rozlíšenia môžete užívať do sýtosti.

Prehrávač sa chváli širokým spektrom podporovaných formátov.Nie je tak chybou povedať, že si na ňom prehráte prakticky čokoľvek, čo do neho na optických diskoch alebo prenosných USB zariadení vložíte.Nemá najmenší problém s prehrávaním MKV formátu, štruktúrou VIDEO_TS a zaujímavým rysom je aj podpora Blu-ray ISO súborov.Nechýba podpora populárnych video kodekov DivX/XviD.Audio reprodukcia si tiež príde na svoje vďaka kodekom Dolby Digital, Dolby Digital Plus a predovšetkým bezeztrátovým Dolby True HD a DTS HD Master Audio poskytujúce viackanálový priestorový zvuk tej najvyššej kvality.

Pre prehrávanie obsahu uloženého na prenosných flashdiscích či externých HDD dobre poslúži trojica USB 2.0 portov a eSATA konektor.U takto moderného modelu, akým DUNE HD Smart H1 celkom iste je, nesmie chýbať rad sieťových funkcií.Poteší vstavaný BitTorrent klient pre sťahovanie súborov v P2P sieťach bez nutnosti použitia počítača, možnosť internetových rádií, vlastný webový prehliadač a podpora pre IPTV.Voliteľne je možné k prehrávaču dokúpiť USB digitálny TV tuner a USB Wi-Fi adaptér Dune HD Air.Naviac je možné rozšírenie o jednotky Dune HD Smart HE a Dune HD Smart ME umožňujúca inštaláciu 3,5 "HDD alebo televíznych tunerov.

Parametre a špecifikácie:

Hardware:
Procesor: Sigma Designs 8642/8643
Operačná pamäť: 512 MB
Pamäť flash: 128 MB

Úložisko:
1x pozície pre pevný disk 3,5 "(SATA)
Súborový systém: FAT16/FAT32, EXT2/3/4, NTFS

Funkcie:
Podpora NAS (SMB, NFS, UPnP, HTTP)
Webový prehliadač
Adobe Flash (lite)
IPTV

Podpora:
Video kodeky: MPEG2, MPEG4, XVID, WMV9, VC1, H.264 (až 50 MBit/sa vyššou)
Video formáty: MKV, MPEG-TS, MPEG-PS, M2TS, VOB, AVI, MOV, MP4, QT, ASF, WMV, BDMV, DVD-ISO, VIDEO_TS
Audio kodeky: AC3 (Dolby Digital), DTS, MPEG, AAC, LPCM, WMA, WMAPro, EAC3 (Dolby Digital Plus), Dolby True HD, DTS HD High Resolution Audio, DTS HD Master Audio, FLAC, multichannel FLAC, Ogg/Vorbis (až 192 kHz/24bit)
Audio formáty: MP3, MPA, M4A, WMA, FLAC, APE (Monkey 's Audio), WV Pack, Ogg/Vorbis, WAV, AC3, AAC
HD audio: DTS HD Master, Dolby True HD, LPCM, FLAC
Titulky: SRT, SUB, SSA/ASS (MKV), VobSub, PGS
Obrázky: JPEG, PNG,BMP, GIF
Playlist: M3U, PLS

Rozhranie:
1x HDMI 1.3
1x Kompozitný výstup
1x Komponentný výstup
1x Optický S/PDIF výstup
3x USB 2.0 (1x predné)
1x eSATA
1x USB 2.0 (slave - pre počítač)
1x RJ-45 (10/100/1000 Mbps)
1x SD slot

Rozmery:
142 x 276 x 65 mm

Hmotnosť:
1,64 kg

Obsah balenia:
Dune HD Smart H1 media player
Diaľkový ovládač
Napájací kábel
Napájací adapter
AV kábel
HDMI kábel
Quick start guide

Voliteľné príslušenstvo:
Dune HD Smart HE (pridáva Hot-Swap 3,5 "SATA disk)
Dune HD Smart ME (pridáva TV tuner)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DUNE HD Smart H1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DUNE HD Smart H1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DUNE HD Smart H1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DUNE HD Smart H1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DUNE HD Smart H1.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií