Doručení zdarma Stellar Blade

E-Blue EGT004BKAA

Zobraziť katalóg
E-Blue EGT004BKAA
5 1 hodnotení
Herný stôl – výška stola 72 cm, rozmery dosky 135×78.5cm, hmotnosť 24kg, vlastnosti: systém na správu káblov, led podsvietenie a nastaviteľné svetelné efekty, modrá farba
Kód:  EBLUEa3 Produktové číslo:  EGT004BKAA-IA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

E-Blue EGT004BKAA

Pevný a odolný dizajn herného stola E-Blue EGT004BKAA bol špeciálne navrhnutý hráčmi pre hráčov. Jeho čierna konštrukcia sa snúbi s modrými prvkami, ktoré sú podsvietené pomocou RGB. Vďaka bezdrôtovému ovládaču si môžete vybrať až zo 16 rôznych farieb podsvietenia. Herný stôl E-Blue EGT004BKAA môže plynule meniť farby, trvale svietiť, pulzovať aj blikať. Celý stôl je výborne navrhnutý tak, aby zabezpečil optimálnu polohu všetkých končatín pri dlhom sedení. Eliminuje tak únavu, ku ktorej môže po dlhodobom hraní dôjsť. Herný stôl E-Blue EGT004BKAA patrí do arzenálu japonskej značky, ktorá v roku 2019 oslavuje už 20 rokov svojho vzniku.

Hlavné prednosti herného stola E-Blue EGT004BKAA

  • Perfektný herný stôl od japonskej značky E-Blue
  • Herný stôl E-Blue EGT004BKAA ocenia všetci praví milovníci hier
  • Dizajn navrhnutý špeciálne do herného prostredia
  • Praktická sieťka zospodu stola E-Blue EGT004BKAA pre uschovanie prebytočných káblov
  • Herný stôl disponuje možnosťou štyroch nastaviteľných výšok – 72 cm, 78,4 cm, 84,8 cm a 91,2 cm
  • Pevná a odolná konštrukcia, ktorá vydrží všetky hráčske emócie
  • Ovládanie svetelných efektov a farieb pomocou RGB ovládača

Jedinečný a praktický dizajn stola E-Blue EGT004BKAA

Herný stôl E-Blue EGT004BKAA perfektne zapadne do izby každého pravého hráča. Doska stola je vyrobená z MDF dosky, ktorej hlavný materiál sú drevené vlákna. Stôl tak získava na pevnosti a odolnosti, čo v praxi znamená, že sa naozaj nemusíte pri hre krotiť. Povrch stola E-Blue EGT004BKAA je jednou veľkou podložkou pod myš a zaisťuje tak absolútnu kontrolu nad jej ovládaním a pohybom. Doska je široká celkom 135 cm a hlboká 78 cm a poskytuje tak dostatok miesta pre celé ruky i počítačovú zostavu. Na spodnej strane herného stola E-Blue EGT004BKAA sa nachádza praktická sieťka na uschovanie prebytočných káblov, ktoré by vám inak mohli prekážať. Povrch dosky je vodoodolný, preto sa nemusíte báť ani pravidelného pitného režimu pri hre.

Herný stôl E-Blue EGT004BKAA – jednoducho skvelá voľba

Herný stôl E-Blue EGT004BKAA disponuje výškovo nastaviteľným mechanizmom. Dosku možno teda nastaviť na výšku 72 cm, 78,4 cm, 84,8 cm a 91,2 cm. Perfektne sa tak prispôsobí akémukoľvek typu ľudského tela. Tvar konštrukcie nôh stola E-Blue EGT004BKAA je v tvare veľkého písmena „I“ a prináša tak stabilitu potrebnú pri hraní. Pevné „I“ spojenie sa nachádza na takom mieste, aby bolo možné si naň položiť nohy a dostať sa tak do veľmi príjemnej relaxačnej polohy, ktorá vám pomôže sa lepšie koncentrovať na hru. Prečo teda otáľať? Herný stôl EGT004BKAA od značky E-Blue čaká len a len na vás!


Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Farba
Modrá Hotovo!
Vlastnosti
Systém na správu káblov, LED podsvietenie, Nastaviteľné svetelné efekty Hotovo!
Šírka
135 cm Hotovo!
Hĺbka
78,5 cm Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Modrá Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Systém na správu káblov, LED podsvietenie, Nastaviteľné svetelné efekty Hotovo!

Rozmery

Šírka
135 cm Hotovo!
Hĺbka
78,5 cm Hotovo!
Výška
72 cm Hotovo!
Hmotnosť stola
24 kg Hotovo!

Materiál

Materiál dosky
Drevo Hotovo!
Materiál konštrukcie
Oceľ Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kde koupím novou podložku..??

Diskusia a poradňa k E-Blue EGT004BKAA
Príslušenstvo pre E-Blue EGT004BKAA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si E-Blue EGT004BKAA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte E-Blue EGT004BKAA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte E-Blue EGT004BKAA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: E-Blue EGT004BKAA gamer asztal.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií