Ecovacs Deeboot OZMO 905

Zobraziť katalóg
Ecovacs Deeboot OZMO 905
5 2 hodnotení
Robotický vysávač s mopom a na zvieracie chlpy, na tvrdé podlahy, automatické dobíjanie, predvoľba miestností na upratovanie, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, senzor proti pádu zo schodov a senzor proti nárazu, objem nádoby 0.45l, počet bočných štetcov: 2, prekoná prekážku do 0,18cm, navigácia: gyro a vSLAM, DC motor, typ ovládania: aplikácia, spôsob čistenia: kefy, programy a mopovanie, čas nabíjania 4h, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 90min, high efficiency filter a mikrofilter, hlučnosť 71.5dB, mobilná aplikácia, bočná kefa, časový rozvrh upratovania, nabíjacia stanica, nadstavce a virtuálna stena, biela farba
Kód:  ECORV441 Produktové číslo:  Deebot OZMO 905 Stránky výrobcu

Ecovacs Deeboot OZMO 905

Ecovacs Deeboot OZMO 905 sa stane vaším asistentom na maximálne uľahčenie upratovania podlahových krytín. Ide o robotický vysávač s mopom a na zvieracie chlpy. Dokáže vysávať 90 min pri úplnom nabití vďaka lítium-iónovému akumulátoru. Ku všetkému zistí sám nutnosť dobitia akumulátora a premiestni sa späť do základne. Nabitie zaberie 4 h. Vzduch je filtrovaný cez high efficiency filter a mikrofilter, ktorý dokáže zachytiť aj najjemnejšie prachové častice a alergény. Box na prach s veľkosťou 0,45 l nebude mať problém pojať prach z väčších miestností. Tento typ robotického vysávača skvele poslúži na tvrdé podlahy. Neoddeliteľnou súčasťou robotického vysávača ECOVACS je možnosť časového rozvrhu, vďaka ktorej budete schopní rýchlo navoliť dobu, kedy bude pracovať.

Rozhodujúce funkcie robotického vysávača Ecovacs Deeboot OZMO 905

  • Robotický vysávač s mopom
  • Robotický vysávač ideálny na tvrdé podlahy
  • S robotickým vysávačom si ušetríte desiatky minút denne
  • Výdrž v prevádzke 90 min
  • Doba dobíjania robotického vysávača ECOVACS: 4 h
  • Kontrola cez váš inteligentný telefón
  • Pri nízkej batérii automaticky zájde pre dobitie
  • Senzor prechádzajúci kolízii, či pádu zo schodov
  • Filtrovanie robotického vysávača ECOVACS high efficiency filter a mikrofilter
  • Farba robotického vysávača: biela
  • Hlučnosť limitovaná na 71,5 dB
  • Spôsob vysávania robotického vysávača: kefy, programy a mopovanie
  • Hmotnosť: 4,3 kg

Robotický vysávač s mopom Ecovacs Deeboot OZMO 905

Hlavnú výhodu predstavuje nielen automatické vysávanie, ale tiež možnosť umývania, čo ešte viac uľahčí upratovanie. Navyše je Ecovacs Deeboot OZMO 905 vybavený senzorom zabraňujúcim nárazu a senzorom proti spadnutiu z výšky. Príslušenstvo tiež poteší – robotický vysávač je vybavený nástrojom na vytvorenie pomyselnej steny, ktorý postavíte na ktorékoľvek miesta, kde nechcete, aby sa robot dostal.

Ďalšie príslušenstvo a funkcie robotického vysávača ECOVACS

Balenie obsahuje samozrejme nabíjaciu stanicu. Bočná kefa sa postará o dôkladnejšie vyčistenie kútov a výklenkov. Aby vás doma vysávač nerušil, tak disponuje možnosťou nastavenia rozvrhu upratovania. Sami si budete môcť zvoliť, akú miestnosť má vysávač práve upratať.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko Hotovo!
Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Spôsob navigácie
Gyroskopická, vSLAM Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Gyroskopická, vSLAM Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
0,18 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi, Google Assistant , Amazon Alexa Hotovo!
Typ motora
DC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Tvrdé podlahy Hotovo!

Filtre

Typ filtra
High Efficiency filter, Mikrofilter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
71,5 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
10,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
71,5 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
10,2 cm Hotovo!
Šírka
35 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,3 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím. Dokáže současně obě činnosti? Jak velkou nádržku má na vodu. Děkuji

Dobry den, chcem sa opytat, ci planujete ponukat aj prislusenstvo k tomuto vysavacu. Az po jeho zakupeni som si uvedomil, ze prislusenstvo Alza nepredava a ani slovensky distributor ho nema v ponuke na eshope. Dost lutujem uz v tejto chvili. Na internete su same cinske nahrady, ale original prislusenstvo je skoro nemozne najst.

Vynikající nákup. Pravděpodobně nejužitečnější po dlouhé době. Vyrobeno nádherně, vše je promyšlené a vysoce kvalitní. Táhne prach perfektně. Doporučuji všem.

Jak je možné, že na internetu se dá koupit za 5.500 CZK (třeba patro.cz) a tedy jej máte skoro 10tis?

1,5 minúty doba vysávania nie je málo? Síce za 0h sa nabije, no aj tak bude viac pendlovať medzi vysávaním a nabíjačkou ako by som čakal :D.

Už třetí den nemám velkou radost. Super inteligentní vysavač. Neobtěžuje, vytváří mapy bez chyb, dobře se orientuje v bytě. Čistí podle plánu, čistí efektivně. Před tím tam byla Mamibotova země a nebe. Čištění trvá dvakrát méně času, protože robot současně vysává a myje podlahu. Nastavitelný průtok vody, 4 možnosti, což vám umožní zvolit ideální průtok pro vaši konkrétní podlahu. Drahé, ale stojí za to peníze Vysoce kvalitní úklid, přesné mapy bytu, schopnost uklízet pouze určitou oblast / místnost

Dobrý, silný pomocník v domácnosti. Pere pomalu, ale jistě. Několik jistících režimů, takže můžete bezpečně nechat robota bez dozoru. Pere v několika fázích, aniž by zanechával šmouhy.

Protože jsem tedy pracující člověk, stejně jako většina lidí ve skutečnosti, opravdu nechci trávit čas a úsilí, kterých je tak málo, čištění. Žijeme ve městě, okna jsou otevřená, podlahy jsou pily, vlasy a drobky navždy. Takže tento technologický zázrak řeší tento problém třeskem! dýchání se usnadnilo. Od mokrého čištění jsem nečekal nic zvláštního, byl jsem připraven, aby se robot jen plazil a zanechal za sebou mokrou stopu. Ale i zde realita předčila očekávání. Zcela běžné čištění podlah. Hlavní věc je dělat to pravidelně. Ze začátku jsem se bál spustit robota na dálku v prázdném bytě, ale pak jsem si zvykl. Musíte však odstranit dráty, aby se robot nezamotal nebo nezastavil. Obecně platí, že nakupujte, přijímejte splátky, nebudete toho litovat.

Skvělá navigace, nízká hlučnost, snadné nastavení, praktická aplikace pro telefon, dobrá kvalita čištění!

Velmi dobrý nástroj pro majitele zvířat. Čistí rychle a efektivně.

12
Diskusia a poradňa k Ecovacs Deeboot OZMO 905
Príslušenstvo pre Ecovacs Deeboot OZMO 905 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ecovacs Deebot OZMO 905. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ecovacs Deeboot OZMO 905. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ecovacs Deeboot OZMO 905. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ecovacs Deeboot OZMO 905.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií