Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

EdgeCore ECS2000-10T

Zobraziť katalóg
EdgeCore ECS2000-10T
Switch L2 Smart managed (web, SNMP, Telnet, bez sériového portu), 10 portov, 8x 10/100 / 1000M RJ45, 2x FE / GE SFP slot, bez vetrákov, IPv6
Kód:  NN920a Produktové číslo:  ECS2000-10T Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EdgeCore ECS2000-10T

Séria ECS2000 je jasne predurčená predovšetkým pre malé a stredné firemné siete alebo kamerové systémy, kde je potrebné spoľahlivý prenosový výkon. Switch je nabitý funkciami a je nákladovo efektívne riešenie, ktoré prináša trvalú dostupnosť výkonu (IEEE 802.3ad a IEEE 802.1w), podporu VLAN segmentov a QoS radenie požiadaviek s klasifikáciou priorít v druhej sieťovej vrstve (Layer 2). SFP porty pridávajú na flexibilite pre prepojenie do ďalších sietí. Voliteľné Gigabit Ethernet SFP transceivery vyberiete podľa požiadaviek na vzdialenosti prenosu. Veľké vzdialenosti prípadne bez problému prekoná optický kábel.

kľúčové vlastnosti

  • Switch s výkonom a funkciami pre firemné siete
  • Protokoly pre zachovanie trvalej dostupnosti a výkonu (IEEE 802.3ad a IEEE 802.1w)
  • Rozsiahle možnosti zabezpečenia (IEEE 802.1X, ACLs, SSH, SSL / HTTPS, IP Source Guard, DHCP snooping)
  • QoS radenie požiadaviek s klasifikáciou priorít v druhej sieťovej vrstve
  • SFP porty pre voliteľné Gigabit Ethernet SFP transceivery
  • Management cez webové rozhranie, Telnet a SNMP (IPv4 aj IPv6)

Účinné riadenie firemnej siete

IEEE802.1w Rapid Spanning Tree Protocol poskytuje rýchlejšie zotavenie siete z neúspešných operácií, čím zvýši celkovú stabilitu a spoľahlivosť siete. IEEE 802.3ad Link Aggregation Control Protocol (LACP) zvyšuje šírku pásma tým, že automaticky agreguje niekoľko fyzických spojenie a vyvažuje ich zaťaženie aj pri poruche uplinku. VLAN pod efektívnou správou IEEE 802.1Q znižuje všesmerové vysielanie, čím navyšuje bezpečnosť aj pružnosť samotného prenosu. QoS dáva optimálny výkon, aby aplikácie, ako je VoIP telefónia alebo prenos videa, dostali dáta v reálnom čase a nič sa nekosila. Riadenie QoS má osem front na porte s diferencovanú správou pre až osem typov prevádzky a podľa priorít 802.1p alebo DSCP.

zvýšená bezpečnosť

Prístup k portom môžete zabezpečiť na základe MAC adresy. Tým obmedzíte celkový prístup k prepínaču len na potrebné zariadenia a ochránite sa pred DOS útoky. Riadenie prístupu podľa portu (IEEE 802.1X) zabezpečuje overenie používateľov pred udelením prístupu k sieti. Overovanie používateľa sa vykonáva pomocou štandardu založeného na RADIUS server. Access Control Lists (ACL) obmedzí prístup k citlivým sieťovým zdrojom tým, že neprepustí pakety nezodpovedajúce zdrojovej a cieľovej MAC adrese, IP adrese a TCP / UDP portom. ACL podporuje hardwarovo, takže neobmedzuje prepínací výkon. SSH (Secure Shell) a Secure Sockets Layer (SSL / HTTPS) šifruje Telnet a webový prístup k prepínaču pre bezpečnú správu siete. DHCP snooping poskytuje zabezpečenie pomocou filtrovania nedôveryhodných DHCP.

Parametre a špecifikácia

Šírka
196,4 mm Hotovo!
Výška
36,6 mm Hotovo!
Hĺbka
116,3 mm Hotovo!
Typ
Desktop Hotovo!
Funkcie
L2, QoS (Quality of Service), Spravovateľnosť (smart switch, web manageable), VLAN (virtual local area network) Hotovo!

Rozmery

Šírka
196,4 mm Hotovo!
Výška
36,6 mm Hotovo!
Hĺbka
116,3 mm Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Desktop Hotovo!
Funkcie
L2, QoS (Quality of Service), Spravovateľnosť (smart switch, web manageable), VLAN (virtual local area network) Hotovo!

Rýchlosť

Prepínacia kapacita
20 Gb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!
Paketová kapacita (64B pakety, v miliónoch paketov/s)
14,9 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1 550 g Hotovo!

Porty

RJ-45
8 ks Hotovo!
SFP
2 ks Hotovo!
10/100/1000Base-T
8 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EdgeCore ECS2000-10T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EdgeCore ECS2000-10T. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EdgeCore ECS2000-10T.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií