PET PET

Electrolux EN3454MOX

Zobraziť katalóg
Electrolux EN3454MOX
5 3 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 184,5 cm, A++, objem 226/92 l, hlučnosť 43 dB, beznámrazová technológia TwinTech s funkciou FreeStore, funkcia rýchleho chladenia, rýchleho zmrazenia, vnútorné LED osvetlenie, LCD displej, mraziaca kapacita 4 kg/24 hod.
Kód:  FAC2333d Produktové číslo:  EN3454MOX Stránky výrobcu

Electrolux EN3454MOX

Zoznámte sa s technologicky vyspelou kombinovanou chladničkou. S triedou energetickej účinnosti A++ v sebe tento spotrebič kombinuje skvelý výkon a veľmi nízku spotrebu energie. Prirodzená a konštantná mikroklíma významne predlžuje trvanlivosť a čerstvosť potravín. Zdokonalený vetrací systém FreeStore, ktorý zaisťuje konštantnú cirkuláciu vzduchu vnútri chladničky, udržuje stabilnú a rovnomernú teplotu. Studený vzduch je vháňaný do vnútorného priestoru vetracími otvormi na úrovni každej poličky. Výkonné a zároveň úsporné LED osvetlenie integrované do vnútorných stien vám dopraje absolútnu kontrolu nad obsahom chladničky. Ovládanie je veľmi jednoduché - všetky kľúčové funkcie jednoducho a rýchlo nastavíte jednoduchým dotykom prsta cez elegantný displej. 

Kľúčové vlastnosti

  • Kombinácia priehľadných poličiek a úsporného osvetlenia dostatočne presvetlí celý vnútorný priestor
  • Extrémne úsporná energetická trieda A++
  • Automatické odmrazovanie chladničky
  • Veľmi tichý chod - vhodná voľba aj do kuchýň spojených s obývačkou
  • TwinTech a FreeStore technológie aneb tie najlepšie možné podmienky pre vaše potraviny
  • Funkcia rýchleho chladenia či zmrazenia
  • Elegantný a moderný displej pre úplnú kontrolu nastavenia a ovládania

Jednoducho nemá chybu!

Beznámrazová technológia TwinTech s dvomi samostatne chladiacimi systémami umožní zachovať jedlo čerstvé až o týždeň dlhšie než konkurenčné kusy! Takisto bráni námraze a zaručuje optimálnu vlhkosť v chladničke. Superchladenie a supermrazenie zase určite využijete pri doplnení obľúbených potravín. Počas 24 hodín zvláda zamraziť celých 4 kg potravín. Navyše sa chváli veľmi tichým chodom okolo 43 dB, takže ju môžete mať pokojne v kuchyni, ktorá je spojená s obývacou izbou a ani o nej nebudete vedieť. S celkovým čistým objemom 318 litrov (226 litrov chladiaca časť a 92 litrov mraziaca časť) je vhodná aj pre veľmi početnú rodinu. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi tímto modelem a Electrolux EN3454MFX? I Vaše porovnávače krom ceny nic jiného nenašly. Díky

Dobrý den, mám tuto ledničku doma 4 dny a je velmi hlučná. Přestala hlučet, až když jsme nastavili teplotu uvnitř na nejvyšší možnou teplotu, což ale v případě ledničky není nejlepší řešení. V obchodě nám řekli, že tyto ledničky jsou první měsíc-dva hlučné a pak si "to sedne" a hluk přestane. Nevím ale, jestli se tomu dá věřit. Mám možnost ji do 14 dnů vrátit, ale pokud tuto lhůtu o měsíc-dva prošvihnu, bude reklamace pravděpodobně problematická. Můžete mi prosím poradit, jestli mě v obchodě informovali správně?

Diskusia a poradňa k Electrolux EN3454MOX
Príslušenstvo pre Electrolux EN3454MOX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EN3454MOX.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií