BOOST JBL BOOST JBL

Electrolux EWF 1674 BW

Zobraziť katalóg
Electrolux EWF 1674 BW
4,8 23 hodnotení
Práčka s predným plnením spredu plnená, A+++, 7kg, 1600ot./min, INVERTOROVÝ MOTOR s 10 ročnou zárukou, extra veľký plniaci otvor, autosense, PowerJet, Fuzzy Logic, LCD displej, rýchly program 20 minút, biela, VxŠxH 85x60x52cm
Kód:  FAP2104n Produktové číslo:  EWF1674BW Stránky výrobcu

Electrolux EWF 1674 BW

 

60 cm široká práčka s predným plnením Electrolux EWF 1674 BW sa hodí do všetkých domácností najmä tam, kde je potreba výkonnej a priestrannej práčky. Svojho používateľa poteší svojou nízkou spotrebou aj pri častom praní, spadá totiž do energetickej triedy A+++. Preto bez obáv z vysokých nákladov môžete každý deň využívať 7 kg kapacitu a až 1600 otáčok za minútu. Práčka je vybavená LCD displejom a intuitívnym ovládaním, každú funkciu aj nastavenie hneď navolíte a môže sa začať prať.

Kľúčové vlastnosti

  • Náplň bielizne 7 kg
  • Program pre hodváb
  • Kontrola vyvažovanie náplne v bubne
  • LCD číselný displej
  • Technológia Fuzzy Logic
  • Protipenový systém
  • Detský bezpečnostný zámok
  • Technológia PowerJet
  • 4 nastaviteľné nožičky
  • Ochrana proti pretečeniu

Voľnosť a flexibilita

Rad Electrolux FlexManager poskytne vášmu oblečeniu tú najlepšiu starostlivosť. Môžete si tak pohodlne nastaviť skrátenie dĺžky či odloženie spustenia pracieho programu a lepšie si tak naplánovať celý deň a napríklad využiť lacnejší nočný prúd. Úsporu vody zabezpečuje tiež množstevná automatika Fuzzy Logic, ktorá reaguje na množstvo náplne. Perte napríklad len pár kúskov, napriek tomu budete šetriť. Veľkou prednosťou je extra plniaci otvor, vďaka ktorému plnenie a vyberanie bielizne bude ďaleko jednoduchšie.Funkcia rýchleho prania skráti celkovú dĺžku pracieho procesu až o 50 %, toto je ideálna voľba, keď potrebujete bielizeň rýchlo prepláchař a osviežiť.

Prílišné množstvo peny, ktorá sa tvorí počas pracích cyklov, znižuje účinnosť umývania. Pri tejto práčke z tohto nemajte obavy, špeciálny systém odstraňuje nadmerné množstvo peny na perfektný výsledok Technológia PowerJet založená na vysokotlakových vodných tryskách udržuje dávkovač pracieho prostriedku čistý. Z bezpečnostného hľadiska nechýba ochrana proti pretečeniu a bezpečnostný zámok, ktorý si poradí aj s najmenšími používateľmi. Práčku umiestnite kamkoľvek, vďaka nastaviteľným nožičkám ju umiestnite podľa potreby aj na nerovnú podlahu.

Tento model je vybavený špičkovým invertorovým motorom, ktorý vyniká nízkou prevádzkovou hlučnosťou a dlhou životnosťou bez zásahu servisu. Ide o trojfázový elektronicky riadený motor bez uhlíkov - komutátor. Navyše, ako dôkaz spoľahlivosti vám výrobca ponúka 10-ročnú záruku pre motor.

Pracie programy:
Bavlna, bavlna ekonomický, syntetické, jemné, vlna plus, hodváb, rýchly 20 minútový 3 kg, Mix 20

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat proč nebylo zveřejněno moje negativní hodnocení tohoto výrobku?

Dobrý den, mám zájem o tuto pračku. NA mall.cz ji mají za 8890 a také doprava zdarma. Vzhledem k tomu, že u ALZA.CZ nakupuji rád, nabídnete mi slevu, abych tutuo pračku mohl koupit u Vás? Děkuji

Dobrý den, je součástí koupě i odvoz pračky staré a zapojení nové?

Diskusia a poradňa k Electrolux EWF 1674 BW
Príslušenstvo pre Electrolux EWF 1674 BW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EWF 1674 BW.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií