AD 1. týden květen Effaclar

Electrolux EZB 2400 AOX + EHF 46241 FK

Zobraziť katalóg
Electrolux EZB 2400 AOX + EHF 46241 FK
Set spotrebičov - rúry a sklokeramickej dosky, rúra: energetická trieda A, multifunkčná, objem 57 l, 6 funkcií, gril, ventilátor, antikoro + doska, 4 varné zóny s Hi-Light (1x 2-okruhová), elektronické ovládanie, indikácia zvyškového tepla - 7 segmentov, detská poistka
Kód:  FBV450g Produktové číslo:  EZB2400AOXEHF46343FK Stránky výrobcu
Electrolux EZB 2400 AOX + EHF 46241 FK Predaj skončil

Electrolux EZB 2400 AOX + EHF 46241 FK

Vaši priatelia vás označujú za toho najlepšieho kuchára či kráľovnú kuchyne? Máte tie najkvalitnejšie suroviny na prípravu vynikajúceho pokrmu? To všetko sú predpoklady unikátnej večere. Určite sa vám však bude hodiť aj pomocník, ktorý bude inštinktívne zjednodušovať vašu prácu a bude vám poruke v každej situácii. Práve takéto produkty prináša na trh Electrolux s bielou elektronikou. Kvalita a príjemná cena, to všetko sa podarilo premietnuť do tejto multifunkčnej kuchynskej súpravy.

Inštinktívny pomocník

Vstavaná rúra Electrolux EZB 2400 AOX nie je žiadny obor, s rozmermi 59 x 59,4 x 56 cm sa zmestí takmer všade. Precízne vyhotovený je jej povrch aj vnútro, vonkajší obal produktu je tvorený nehrdzavejúcou oceľou, na ktorej nezostávajú odtlačky prstov. Vnútorný priestor bol dômyselne skonštruovaný z čierneho plechu, ktorý nemôže byť jednoduchšie udržiavaný v čistote, a samozrejme tu nájdete tiež chrómovaný rošt. S objemom zariadenia 57 litrov pohodlne pripravíte takmer čokoľvek. Na čelnej strane zariadenia nájdete dva ovládače, pomocou ktorých ľahko nastavíte program rúry. Súčasťou balenia je aj smaltovaný plech a plech na zachytenie mastnoty. Zariadenie patrí do energetickej triedy A.


Rúra je vybavená mnohými užitočnými funkciami. Osvetlenie prípravy vášho pokrmu je samozrejmosťou. Horný a spodný ohrev umožňuje pečenie mäsa či zapekanie koláčov na jednej úrovni rúry. So vstavaným ventilátorom sa vám otvára aj tretia úroveň pečenia, pri ktorej dokonca môžete sušiť potraviny. Opekanie toastov, grilovanie mäsa a príprava pizze tiež nie je problém, to všetko zaručuje funkcia grill.

Kľúčové vlastnosti

  • Vstavaná rúra
  • Ponúka mnoho užitočných funkcií
  • Povrch, na ktorom nezostanú odtlačky prstov
  • Objem zariadenia 57 litrov
  • Možnosť pečenia na 2 úrovniach naraz
  • Integrovaný ventilátor

Varí skoro sama

Vstavaná sklokeramická doska s rozmermi 59 x 52 x 3,8 cm výborne dopĺňa rúru Electrolux. Vďaka použitému povrchu zo zmesi keramiky a skla sa toto zariadenie veľmi jednoducho udržiava. Doska sa skladá zo štyroch Hi-light varných plôch, ktoré produkujú odlišný výkon. Sústava sa dá ovládať pomocou dotykového ovládania so zvukovou odozvou. Vďaka tomu budete mať viac priestoru na vašu kreativitu pri varení.


Technológia Stop-Go kedykoľvek jedným kliknutím pozastaví priebeh varenia a spätne ho jednoduchým jedným dotykom spustí. Dômyselné kontrolky strážia zvyškové teplo, vďaka čomu vždy viete, ktorá varná plocha je stále horúca. Zariadenie ponúka aj funkcie ako časovač, automatické vypnutie a poistku.

Kľúčové vlastnosti

  • Možnosť vstavanej inštalácie
  • 4 varné plochy Hi-light
  • Technológia Stop-go
  • Dotykový systém ovládania so zvukovou odozvou
  • Ľahká údržba

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux EZB 2400 AOX + EHF 46241 FK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EZB 2400 AOX+ EHF 46241 FK.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií