AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Electrolux ZB5022

Zobraziť katalóg
Electrolux ZB5022
4,8 10 hodnotení
Tyčový vysávač tyčový, nádoba na prach 0.8l, cyklónová jednotka, patentovaný systém Brush Roll Clean (zaistí jednoduché vyčistenie rotačnej kefy), doba prevádzky 60min, indikácia potreby nabitia
Kód:  ELXVTA05 Produktové číslo:  ZB5022 Stránky výrobcu

Electrolux ZB5022

Bezvreckový tyčový vysávač s technológiou UltraPower, ktorá prináša do bezdrôtového vysávania nový rozmer. Vďaka skvelej kombinácii sacej sily a dlhej výdrže batérie hravo vysajete celú domácnosť na jeden záťah. Electrolux ZB5022 je vybavený špičkovou aerodynamicky tvarovanou hubicou PerformancePro a inovatívnemu riešenie ventilátora motora, vďaka ktorému je vysávač schopný dosiahnuť vysokého sacieho výkonu - oceníte ho ako na pevných podlahách, tak aj na kobercoch.

Výdrž až 60 minút zaisťuje vysoko výkonná lítiová batéria TurboPower pýšiaca sa až dvojnásobnou výdržou oproti klasickým niklovým batériám. Okrem vyššieho výkonu poskytuje dlhšiu dobu vysávania a navyše je oveľa ľahšia. Na potrebu jej dobitia vás upozorní svetelná kontrolka a plné nabitie trvá približne 3,5 hodiny.

Kľúčové vlastnosti

  • Patentovaný systém BrushRollClean - zaistí jednoduché vyčistenie rotačnej kefy
  • Cyklónová jednotka
  • LED diódy integrované v podlahovej hubici na prehľadné upratovanie
  • Akumulátor Li-Ion pre nepretržité upratovanie v dĺžke trvania až 60 minút
  • Samostatne stojaca parkovacia poloha
  • Nádoba na nečistoty s objemom 0,8 l
  • Dobíjací stojanček
  • LED diódová kontrola stavu akumulátora

Systém EasySteer poskytuje potrebnú flexibilitu, bezproblémový pohyb a otáčanie v 180° pomocou dômyselnej hubice a veľkých zadných koliesok. Nekonečné odstraňovanie vlasov a vlákien z kefy je už minulosťou. S patentovanou kefovou technológiou BrushRollClean stačí iba zošliapnuť pedál a vysávač prevedie čistenie za vás. Udržiavanie čistých filtrov je tiež jednoduché a to vďaka funkcii Snap Clean.

Hubica je okrem iného tiež vybavená LED osvetlením pre dokonalé vysávanie. Vždy tak uvidíte, kde a čo vysávate. Po dokončení upratovania alebo v prípade potreby prestávky oceníte možnosť samostatného státia a môžete kedykoľvek nechať vysávač stáť vo vzpriamenej polohe.

Parametre a špecifikácia

Typ napájania
Aku Hotovo!
Doba nabíjania
3,43 h Hotovo!
Doba chodu
59 min Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
82 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
16 cm Hotovo!
Výška
109 cm Hotovo!
Hĺbka
26,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,65 kg Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je možno dokoupit náhradní baterii?

Dobry den, vsade je pisane ako sa lehko cisti kefa, ako sa cisti nadoba kde sa vysava spina? Pretoze mame doma jeden model od Elektroluxu prevedenie 2v1 a cistenie je dost komplikovane a nehygienicke. Dakujem Peter

Diskusia a poradňa k Electrolux ZB5022
Príslušenstvo pre Electrolux ZB5022 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux ZB5022. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux ZB5022. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux ZB5022. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux ZB5022.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií