Small foot Elektrická lokomotíva s 2 vagónikmi

Zobraziť katalóg
Small foot Elektrická lokomotíva s 2 vagónikmi
4,0 2 hodnotení
Príslušenstvo k vláčikodráhe – batérie 2× AAA, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa9657 Produktové číslo:  4020972058027

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Small foot Elektrická lokomotíva s 2 vagónikmi Predaj skončil

Small foot Elektrická lokomotíva s 2 vagónikmi

Máte doma vláčikodráhu od spoločnosti Legler a chcete si ešte rozšíriť svoju zbierku vláčikov? Môžete si kúpiť túto veľmi podarenú elektrickú lokomotívu. Mašinka je napájaná 2 ks batérií AAA (nie sú súčasťou balenia). Táto výkonná lokomotíva zvládne ťahať vagóniky v zákrutách, cez hory aj cez údolie! Súčasťou balenia sú aj dva nákladné vagóniky, ktoré vašu súpravu ešte viac rozšíria. Spojenie vagónikov s lokomotívou je prostredníctvom magnetov. Po stlačení tlačidla vydáva mašinka rôzne zvuky.

Kľúčové vlastnosti

  • Napájanie: 2 ks batérie AAA (nie je súčasťou)
  • V balení aj dva kusy vagónikov
  • Vydáva zvuky
  • Pre deti od 3 rokov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Small foot Elektrická lokomotíva s 2 vagónikmi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Small foot Elektrická lokomotiva se 2 vagónky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Small Foot Elektro-Lokomotive mit 2 Wagen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Small Foot Elektro-Lokomotive mit 2 Wagen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Small foot - Elektromos mozdony 2db vagonnal.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií