Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Elgato Game Capture HD60 S

Zobraziť katalóg
Elgato Game Capture HD60 S
4,8 5 hodnotení
Záznamové zariadenie – pre PlayStation 4, Xbox One & Xbox 360, Wii U, kvalita 1080p pri 60fps, HDMI, USB-C, live streamovanie, spätné nahrávanie, neobmedzené nahrávanie do PC (Windows 7 SP1 a vyššie) alebo MAC (OS X 10.9 a viac)
Kód:  ELGHK2da1 Produktové číslo:  1GC109901004 Stránky výrobcu

Elgato Game Capture HD60 S

Externé zariadenia pre Playstation 4, Xbox One a Xbox 360 umožňuje živé streamovanie a spätné nahrávanie herného záznamu. Vďaka štandardu H.264 pre kompresiu videa umožňuje Elgato HD60 plynulé nahrávanie v kvalite 1080p pri 60fps. Pomocou technológie low latency navyše zaisťuje hladké streamovanie na YouTube alebo Twitch. Svoje videá môžete opatriť tiež hlasovým komentárom pomocou tretej z kľúčových funkcií  – Live Commentary.

Kľúčové vlastnosti Elgato Game Capture HD60 S

  • Externé záznamové zariadenie pre Playstation 4, Xbox One, Xbox 360 alebo Nintendo Wii U
  • Živé streamovanie na Twitch alebo YouTube
  • Spätné nahrávanie
  • Pridanie hlasového komentáre vďaka funkcii Live Commentary
  • USB-C a HDMI pre pripojenie k počítaču, televízoru alebo monitora

Ako uviesť HD60 S do chodu?

Ku sprevádzkovaniu záznamového zariadenia stačí Elgato prepojiť cez HDMI kábel so svojím monitorom alebo televízorom a cez USB kábel s počítačom. Potom už len zariadenie zapnete vo vnútornom nastavení svojej konzoly a z webu výrobcu stiahnete zadarmo dostupný softvér Elgato Game Capture .

Spätné nahrávanie vďaka záložnému záznamu

Okrem streamovania ponúka Elgato HD60 S taktiež funkciu spätného nahrávania. Zariadenie totiž každú hernú seansu ukladá do vlastnej krátkodobej pamäte. Vďaka tomu sa môžete vrátiť aj k záznamom pri ktorých ste zabudli spustiť nahrávanie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nevím jestli to není naschvál, ale máte tam asi špatnou cenu :)

Akú externú záznamovú kartu by ste mi doporučili, ktorá vie nahrávať PC, bez straty FPS??

Dobrý večer, chcel by som sa opýtať že či táto capture karta bude fungovať na stream cez Xbox do počítača na 1 monitore cez rozdvojku HDMI ?

Zdravím, jestli je to kompatibilní s xboxem 360, je i s PS3??

zdravim, chcem sa spytat... chcel by som streamovat z xbox one S nejake tie hry cez moj notebook s parametrami Intel Core i7 8565U Whiskey Lake, NVIDIA GeForce MX150 2GB a s 16GB RAM je mozne pohzit toto zariadenie pre vyssoe spome ute ucely prilarametroch ktore mam? uvazujem o streame max HD rozliseni...prip.a nie je problem slo by aj FullHD? dakujem

Išiel by stream z XBOX ONE X do Pc ktory má grafickú kartu Quadro 400?

Dobrý Deň mám HP Elitebook Workstation grafická karta Quadro1000M... Z toho HP by som chcel prenašat video aj mic do PC ktorý ma Grafickú kartu Quadro 400 ... Išlo by to? Ďakujem za odpoveď

Dobrý den je rozdíl mezi Elgato Game Capture HD60 S a S+? Děkuji.

dobry den ked tu kartu pripojim do pc tak ked budem nieco nahravat tak to neberie vykon z pc ?

Dobrý den mohu se zeptat mám tuto kartu jeden den a když hraju nějakou hru tak není plynulá jsou tam malé záseky a občas se mi karta odpojí nevíte v čem je problém?

123
Diskusia a poradňa k Elgato Game Capture HD60 S
Príslušenstvo pre Elgato Game Capture HD60 S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elgato Game Capture HD60 S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Elgato Game Capture HD60 S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elgato Game Capture HD60 S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elgato Game Capture HD60 S.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií