AD homeoffice AD homeoffice

ELICA CIAK GR / A / 56

Zobraziť katalóg
ELICA CIAK GR / A / 56
Digestor - výsuvný, 3 rýchlosti, možnosť recirkulácie, hlučnosť 69dB, odťah 410m3/h, osvetlenie 2x20W halogén, tlak 300P, tukový filter GFA súčasťou, farba nerez
Kód:  ELI001c Produktové číslo:  GRA56 Stránky výrobcu
ELICA CIAK GR / A / 56 Predaj skončil

ELICA CIAK GR / A / 56

56 cm výsuvný odsávač pár v modernom nerezovom prevedení prináša vysoký výkon a moderný dizajn. Vašu kuchyňu zbaví nepríjemnej pary z varenia a zaistí čerstvý vzduch. V troch stupňoch rýchlosti môže dosiahnuť odťah až 410 m3 za hodinu, je teda vhodný do stredne veľkých kuchýň. Odsávanie si navolíte posuvným ovládaním a pracovnú plochu vám presvietia dve 20 W žiarovky.

Pre odsávanie sú k dispozícii dva režimy, horný odťah a využiť môžete aj recirkuláciu, ktorá po vyčistení vracia späť do miestnosti svieži vzduch. U tej poslúži uhlíkový filter, ktorý stačí dokúpiť. Tichý motor s úrovňou hluku maximálne 65 decibelov vás nebude rušiť ani pri ostatných činnostiach v domácnosti.


Parametre a špecifikácie:

Typ:
Výsuvný odsávač pár

Výkon:
220 - 410 m3/h

Funkcia:
3 rýchlosti
Horný odťah
Možnosť recirkulácie
Tukový filter GFA
Posuvné ovládanie

Technické údaje:
Osvetlenie: 2x 20 W
Tlak: 300 Pa
Šírka odsávača: 56 cm
Farba: nerez

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaká je dostupnost tohoto zboží? Mikuš

Diskusia a poradňa k ELICA CIAK GR / A / 56
Príslušenstvo pre ELICA CIAK GR / A / 56
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELICA CIAK GR/A/56. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ELICA CIAK GR / A / 56. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ELICA CIAK GR / A / 56. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ELICA CIAK GR/A/56.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií