AlzaPlus+ sport Star Wars

Elite Arion Digital Smart B +

Zobraziť katalóg
Elite Arion Digital Smart B +
Valce - elektronicky riadený valec s integrovanou jednotkou odporu, simulácia stúpania až do 5%, prenos údajov pomocou ANT+ (FE-C) alebo Bluetooth Smart protokolu, súčasťou prístupový kód pre 12-mesačný prístup do aplikácie MyE-Training, neobsahuje konzolu na riadidlá
Kód:  SPTbd0992 Produktové číslo:  8020775026465 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Elite Arion Digital Smart B +

Tento elektronicky riadený valec Elite s integrovanou jednotkou odporu je najžiadanejší vo svojej kategórii. Vďaka tejto novinke je možné jazdiť na bicykli v priestoroch svojho domova. Ľahko dostupný za priaznivú cenu. Dokáže simulovať stúpanie až na 5%. Bezdrôtová technológia prenosu dát je umožnená pomocou ANT+ (FE-C) alebo Bluetooth Smart protokolu. Súčasťou valca je prístupový kód pre 12mesačný prístup do aplikácie MyE-Training. Po stiahnutí príslušnej aplikácie možno vykonať aj Conconiho test a vytvoriť si vlastnú trasu v Google Maps. Neobsahuje konzolu na riadidlá.

Kľúčové vlastnosti valcov Elite Arion Digital Smart B+

  • Skladný a ľahko premiestniteľný
  • Trénovať sa dá v každom prostredí
  • Valce Elite sú bezpečné aj pre začiatočníkov
  • Nízka hlučnosť a vysoká životnosť valcov
  • Simulácia stúpania až na 5%
  • Bezdrôtová technológia ANT+ (FE-C) a Bluetooth Smart
  • Prístup do aplikácie MyE-Training na 12 mesiacov

Na valcoch Elite Arion Digital sa dostanete do formy

Valce Elite Arion Digital Smart B+ sú vďaka elektronicky riadenej magnetickej odporovej hlave prvými a jedinečnými valcami, ktoré možno ovládať pomocou mobilného telefónu alebo iného zariadenia, ktoré s ním spárujete. valce ponúkajú 3 režimy trénovania, medzi ktorými si každý nájde presne to, čo hľadá. Ide o režim so zameraním na udržanie konštantného výkonu, režim s možnosťou meniť úroveň odporu a režim prednastavených programov. Prednastavených programov je 10, ktoré je možné individuálne upravovať podľa Vašich potrieb. Valce sú kompatibilné s 26 i 28palcovými kolesami.

Bezpečné valce Elite aj pre začiatočníkov

Bezpečnú jazdu na valcoch Elite Arion Digital Smart B+ zaisťuje ich originálny parabolický tvar, vďaka ktorému budete mať dokonalú rovnováhu. Ľahké nasadnutie a zosadnutie z bicykla zaisťuje integrovaná plošina. Trénovanie nikdy nebolo bezpečnejšie a zábavnejšie. Trénovať na valcoch môžete kedykoľvek a kdekoľvek. Medzi popredné vlastnosti patrí najmä nízka hlučnosť, vysoká životnosť a jednoduchá skladovateľnosť valcov. Kvalitu zaisťujú najkvalitnejšie použité priemyselné ložiská.

Parametre a špecifikácia

Priemer kolies
27,5" Hotovo!
Hmotnosť
12,56 kg Hotovo!
Priemer kolies
27,5" Hotovo!
Typ brzdy
Magnetická Hotovo!

Rozmery

Priemer kolies
27,5" Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
12,56 kg Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Priemer kolies
27,5" Hotovo!

Druh odporu

Typ brzdy
Magnetická Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím o upřesnění, zda lze válce/nastavení válců (odpor) ovládat i s telefonem s OS Android (konkrétně Samsung Galaxy S7 edge) - samozřejmě s příslušnou aplikací, např. MyE-training od Elite, a to bez dalšího příslušenství, nebo je nutné pořídit další doplněk či je dokonce potřeba ke změně nastavení sesedat z kola? Předem děkuji za Vaši odpověď.

Diskusia a poradňa k Elite Arion Digital Smart B +
Príslušenstvo pre Elite Arion Digital Smart B + Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elite Arion Digital Smart B+. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elite Arion Digital Smart B+.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií