Enchantimals Clarita Clownfish & Cackle

Zobraziť katalóg
Enchantimals Clarita Clownfish & Cackle
Bábika – výška 21.5cm, odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAif6389b Produktové číslo:  ASRT0887961552430

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Enchantimals Clarita Clownfish & Cackle

Enchantimals sú bábiky z rozprávkovej ríše. Všetky tieto dievčatká milujú zvieratká a starostlivosť o ne je pre Enchantimals všetkým. Každá z nich má svojho obľúbenca, s ktorým má vždy veľa spoločného. Nielen vlastnosti, ale dokonca aj vzhľad. Bábika Enchantimals Clarita Clownfish má nadovšetko rada svojho kamaráta, rybku klauna očkatého menom Cackle. Clarita Clownfish je veľká parádnica, má nádherné oblečenie a navyše si rada farbí vlasy. A to s vašou pomocou – stačí len trocha vody. Užite si zábavu aj farbenie vlasov s bábikou Enchantimals Clarity Clownfish a jej kamarátom Cackle.

Kľúčové vlastnosti bábiky Enchantimals Clarity Clownfish & Cackle

  • Súčasťou súpravy je bábika, rybka, jej malé akvárium a aplikátor na farbenie vlasov
  • Bábike sa dajú farbiť vlasy
  • Klaun Cackle môže držať aplikátor v plutve
  • Farby bábiky Enchantimals Clarity Clownfish a rybky Cackle sú perfektne zladené
  • Hra s detskou súpravou podporuje kreativitu a fantáziu
  • Clarita Clownfish je súčasťou série Enchantimals
  • Môžete nazbierať všetky bábiky
  • Vhodné pre deti od 4 rokov

Bábiky Enchantimals a zvieratká k sebe ladia

Bábika Enchantimals Clarita Clownfish si na svojom oblečení dala záležať. Nosí ružovo-oranžové tielko s motívom rybky klauna,  oranžovo-ružovú sukňu s morskou aplikáciou a so spodničkou, ktorá sa dá dať dolu, a vysoké žiarivé oranžové topánky. Klaunské motívy má navyše na zápästí a vo vlasoch. Bábike Clarita Clownfish sa dokonca dajú farbiť vlasy. Stačí, keď aplikátor namočíte do studenej vody, potriete vlasy a ich farba sa zmení z ružovej na tmavohnedú. Chcete, aby bábika mala opäť ružové vlasy? Potrite vlasy aplikátorom namočeným v horúcej vode. Farbenie s úsmevom sleduje Cackle, Claritin usmievavý oranžovo-biely klaun očkatý.

Veľkosť:
21,5 cm

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
4 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
4 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky bábiky Enchantimals

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Enchantimals Clarita Clownfish & Cackle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Enchantimals Clarita Clownfish & Cackle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Enchantimals Clarita Clownfish & Cackle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Enchantimals Clarita Clownfish & Cackle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Enchantimals Clarita Clownfish & Cackle.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií