EVOLVEO 30S2 Rainbow RGB

Zobraziť katalóg
EVOLVEO 30S2 Rainbow RGB
4,2 6 hodnotení
RGB príslušenstvo – RGB, 300mm, 6pin, 18ks RGB LED, 8 farieb + efekty, pre kábel EVOLVEO A2 alebo radič EVOLVEO C1
Kód:  UE119a2 Produktové číslo:  rgb-strip-30s2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO 30S2 Rainbow RGB

Tento RGB LED pás sa líši od pásu EVOLVEO 25S1 dĺžkou a možnosťou naraz zobraziť všetkých sedem farieb dúhového spektra. Pás má na zadnej strane samolepiacu obojstrannú lepenku, ktorou možno pás prilepiť na zvolené miesto počítačovej skrine.

K pásu EVOLVEO 30S2 je nutné dokúpiť jedno z týchto zariadení:

  • Kábel EVOLVEO A2, ktorý je kompatibilný so základnými doskami, podporujúce tzv. rainbow RGB ventilátory či pásy s napájaním 5 V. Ide najmä o výrobcu GIGABYTE – sw RGB Fusion, MSI – sw Mystic Light Sync, ASUS – sw AURA, ASRock – sw RGB LED.....
     
  • Radič EVOLVEO C1 s diaľkovým ovládačom, ktorý umožňuje ovládanie rýchlosti ventilátorov a prepínanie farebných módov bez pripojenia k základnej doske

ZAPOJENIE POMOCOU KÁBLA EVOLVEO A2

Pás EVOLVEO 30S2 dá zapojiť spoločne s ventilátormi EVOLVEO 12R1R. Kábel EVOLVEO A2 umožňuje pripojiť až štyri RGB rainbow zariadenia a je kompatibilný so základnými doskami s konektormi RGB 5 V 3pin.

EVOLVEO 30S2 Rainbow


ZAPOJENIE POMOCOU RADIČA EVOLVEO C1

 Radič EVOLVEO C1 je pre používateľov, ktorí nemajú základnú dosku podporujúcu technológiu RGB rainbow, a ktorej zároveň chýbajú konektory RGB 5 V. Radič C1 umožňuje súčasné pripojenie až 10 zariadení EVOLVEO RGB rainbow s konektormi 6-pin. Pás je možné zapojiť spoločne s ventilátormi EVOLVEO 12R1R. Radič možno ovládať tromi spôsobmi: 

  • Pomocou diaľkového ovládača: rýchlosť otáčok ventilátora, prepínanie svetelných efektov, rýchlosť svetelných efektov
  • Pomocou troch tlačidiel na radiči: rýchlosť otáčok ventilátora, prepínanie svetelných efektov, rýchlosť svetelných efektov
  • Pripojením radiča na tlačidlo RESET na čelnom paneli PC: prepínanie svetelných efektov
EVOLVEO 30S2 Rainbow


KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI

  • 18 ks RGB LED typ rainbow
  • Samostatné farby: modrá, svetlomodrá, červená, zelená, žltá, biela, ružová a farebné efekty
  • Napájanie 5V
  • Rozmery: 300 × 15 × 8mm
  • Konektor: 6-pin

Parametre a špecifikácia

Dĺžka
30 cm Hotovo!
Počet LED
18 Hotovo!
Farba
RGB Hotovo!

Dĺžka

Dĺžka
30 cm Hotovo!

Počet LED

Počet LED
18 Hotovo!

Farba a funkcie

Farba
RGB Hotovo!

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaká je šířka tohoto pásku?

Dobrý den, je součástí pásku i nějaký kabel? Pokud ano, jak je dlouhý? A mohu jej připojit přímo do řadiče C1 bez dalších redukcí? Pokud kabel není součástí, jaký kabel použít pro propojení s C1?

Dobrý kupil som si evolveo 30s2 a mám aj evolveo a2 5v a zapojil som ho do 3pin 5v argb ale farby mi nefunguju spravne a stále svieti hoci aká farba bez toho aby som ju zadal

Dobrý deň, Som kúpil dve z tej evolveo 30s2 a pri tomu evolveo c1 ale my nesvietia iba dve ledy a ani ovládač nereaguje. Teraz čo mám robiť?

Dobry den, k rgb pasiku mi staci radic evolveo c1 alebo musim dokupit aj kabel evolveo a2?

Dobrý den. Na mtb nemám RGB 3pin připojení. Chtěl bych se zeptat, pokud sestava (3x RGB větráky 12R1R, pásek 30S2) může běžet jen přes molex. Pokud ano, tak je mi jasné, že nebudu schopen upravit LED barvu atd... Jen pokud budou svítit. A pokud ano, existuje nějaká redukce z 3pin RGB headeru na cokoliv jiného, co by starší mtb mělo? Děkuji za odpověd!

Musím zakúpiť kabel evolveo a1 alebo si to môžem zapojiť rovno do základnej dosky( gygabite h310 m s2h) Za odpoveď ďakujem.

Diskusia a poradňa k EVOLVEO 30S2 Rainbow RGB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO 30S2 Rainbow RGB 5V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO 30S2 Regenbogen RGB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO 30S2 Regenbogen RGB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO 30S2 Rainbow RGB.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií