Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

EVOLVEO A2 5V

Zobraziť katalóg
EVOLVEO A2 5V
3,4 5 hodnotení
RGB príslušenstvo – pre pripojenie EVOLVEO 12R1R ventilátorov a EVOLVEO 30S2 pásu k základnej doske, dĺžka 1m
Kód:  UE118a2 Produktové číslo:  rgb-cab-a2 Stránky výrobcu

EVOLVEO A2 5V

 Praktická redukcia EVOLVEO A2, 5 V je určený pre používateľov, ktorí chcú použiť rainbow RGB LED ventilátory EVOLVEO 12R1R, alebo rainbow RGB LED pás EVOLVEO 30S2 k osvetleniu počítačovej skrine. Toto RGB rainbow zariadenie sa líši od klasických RGB ventilátorov a pásov tým, že dokážu v jednom okamihu zobraziť naraz všetkých sedem farieb dúhového spektra: červenú, oranžovú, žltú, zelenú, bledomodrú, modrú a fialovú. Technológia RGB rainbow využíva napájanie 5 V. 

 Kábel EVOLVEO A2, 5V je určený pre ventilátory EVOLVEO 12R1R a pásy EVOLVEO 30S2 a je kompatibilný so základnými doskami osadenými konektory RGB male 5 V 3-pin (GIGABYTE, MSI, ASUS, ASRock, ...) 


Vlastnosti redukcie EVOLVEO A2

  • Pre ventilátory EVOLVEO 12R1R rainbow a pásy EVOLVEO 30S2 rainbow
  • Umožňuje pripojiť až štyri RGB rainbow zariadenia
  • Kompatibilná so základnými doskami s konektormi RGB male 3-pin 5 V
  • Konektory: 4×6 pin male, 1× 3pin RGB female, 1× Molex
  • Dĺžka 100 cm

Upozornenie: Kábel EVOLVEO A2 5 V nejde použiť pre RGB ventilátory a pásy využívajúce napájanie 12 V, teda pre ventilátor EVOLVEO 12R1 a pás EVOLVEO 25S1. Pre tieto zariadenia je nutné použiť kábel EVOLVEO A1.


Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze zapojit a použít podsvícení RGB ventilátorů i bez dokupovaní kabelu Evolveo A1?

Dobrý deň dá sa toto pripojiť na základnú dosku aorus 450 elite?

Zdravím, mám skrinku Evovlveo Ptero Q12 a chcel by som si svietenie vetrákov ovládať z dosky B450progaming. Dajú sa vetráky napojiť na dosku cez tento kábel?

Dobrý den, je kompatibilní se základní deskou ASRock AB350 pro? Pokud ne, bude fungovat ovladač Evolveo C1?

Dobrý den, je kompatibilní s MB ASUS PRIME Z270-A GAMING/MINING. Děkuji

Dá sa ovládať aj rýchlosť ventilátorov?

Dobrý den dá se to připojit k desce asus ROH STRIX z390-H

dobry den, je podporovana maticna doska MSI z390-a-pro tymto konektorom? nastavitelne potom rgb ?

Dobrý deň dá sa kábel pripojiť na dosku MSI 470 GAMING PRO ?

Dobry den, da se kabel pripojit na desku x370-F ?

12
Diskusia a poradňa k EVOLVEO A2 5V
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Evolveo A2 5V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO A2 5V. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO A2 5V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO A2 5V.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií