AD elektro Motorola EDGE 50

EVOLVEO EASYPHONE D2 + nabíjací stojan

Zobraziť katalóg
EVOLVEO EASYPHONE D2 + nabíjací stojan
4,2 9 hodnotení
Mobilný telefón 4.0 "IPS displej 480x800px s 16.7mil. Farieb, Dual Core 1.0 GHz, 512MB RAM, 4GB ROM, 5.0 Mpix foto s bleskom, Dual SIM, WiFi + WiFi HotSpot, SOS tlačidlo, nabíjací stojan, 3G, GPS, microSDHC, FM rádio , batérie 2 100 mAh, Android 4.4
Kód:  JD160d4 Produktové číslo:  EP-D2 Stránky výrobcu
EVOLVEO EASYPHONE D2 + nabíjací stojan Predaj skončil

EVOLVEO EASYPHONE D2 + nabíjací stojan

Vlastnosti telefónu

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Front

132 mm

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Side

11 mm

Hmotnosť telefónu: 149 g

Úhlopříčka displeje

4 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 4.4

typ operačného systému

Výdrž baterie

Nie je známe

(parameter nebol dohľadaný)

MicroSim

Nie je známe

(parameter nebol dohľadaný)

Rozměry

132 × 64 × 11 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

4 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

5 MPx

fotoaparát

Připojení

3G

najrýchlejší internet

SD karta

microSDHC

slot na pamäťové karty

Váha

149 g

hmotnosť telefónu

Šikovný mobilný telefón EVOLVEO EASYPHONE D2 bol vyvinutý pre všetkých užívateľov, ktorí hľadajú Smarphone s dlhou výdržou batérie a maximálne jednoduchým ovládaním s veľkými prehľadnými ikonami. J eho používanie je tak naozaj jednoduché a pritom nepostráda žiadnu z dôležitých funkcií, naopak pridáva nadštandardy v podobe nabíjacieho stojančeku, praktické svetlá či podpory dual sim.

Skvelý dizajn a jednoduché ovládanie

Vďaka jednoduchému grafickému prostrediu, ktoré umožňuje rýchlu a jednoduchú obsluhu je tento smartphone skvelou voľbou pre seniorov, deti alebo ľudia s očnými a pohybovými problémami. Nechýba prehľadná história hovorov, možnosť voľby naozaj veľkého písma, voľba niekoľkých farebných schém, veľký ukazovateľ batérie a signálu aj priame volanie obľúbených kontaktov. Prostredie je možné ľahko upraviť a vybrať sa dá zo spústy farebných tém a sád ikon.

Hlavné prednosti

  • Podpora Dual SIM
  • Kvalitný IPS displej s vernými farbami a širokými pozorovacími uhlami
  • Fotoaparát s bleskom, FM rádio
  • SOS tlačidlo
  • Vyhradené tlačidlá pre fotoaparát, svietidlo, zamknutie displeja, zvyšovanie / znižovanie hlasitosti
  • Nabíjací stojan
  • Batérie s kapacitou 2 100 mAh

Bohatá výbava

Telefón vás nesklame ani po stránke výkonu a výbavy. Dvojjadrový procesor a kvalitný 4 "IPS displej so širokými pozorovacími uhlami umožní pohodlné a plynulé surfovanie internetom, sledovanie HD videí alebo prezeranie fotografií. Smarthphone podporuje rýchle siete 3G a pýši sa 5megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrením, bleskom, podporou HDR a funkcií Panorama.

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVOLVEO EASYPHONE D2 + nabíjací stojan
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO EASYPHONE D2 + nabíjecí stojánek. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO Easyphone D2 + Ladeständer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO Easyphone D2 + Ladeständer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO EASYPHONE D2 + nabíjecí stojánek.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií