AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EVOLVEO Pulse 550W čierny

Zobraziť katalóg
EVOLVEO Pulse 550W čierny
4,5 83 hodnotení
PC zdroj ATX 2.2, pasívne PFC, 12cm ventilátor, retail
Kód:  UE105e Produktové číslo:  EP550PP12R Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO Pulse 550W čierny

Počítačový zdroj dodávaný v elegantnom retail balení s výkonom 550 W.Tento zdroj v čiernom prevedení je ideálnou voľbou pre pohon počítačových zostáv, v ktorých sú ukryté pomerne výkonné komponenty ako niekoľko jadrových procesorov pracujúcich na vysokých frekvenciách alebo hernej grafickej karty.Zdroj spĺňa certifikáciu ATX 2.2, má pasívne PFC a jeho význačným rysom je 120mm tichý ventilátor s reguláciou otáčok, ktorý zamedzí nadbytočnému hluku v prípade nízkeho zaťaženia systému.Zdroj ponúkne 4 SATA konektory a pre napájanie výkonné grafické karty je pripravený jeden PCI Express konektor v prevedení 6 +2 piny.Samozrejmosťou, je potom napájací konektor 20 +4 pinov pre základnú dosku.

Parametre a špecifikácie:

Základné informácie:
Formát: ATX 2.2
Výkon: 550 W
PFC: pasívne
Ďalšie vlastnosti: sieťový vypínač

Chladenie:
Rozmer ventilátora: 120 mm
Regulácia otáčok

Konektory:
4x SATA
1x PCI Express 8 (6 +2) pinov
1x napájací ATX 24 (20 +4) pinov

  • Potrebný výkon zdroja je odvodený od toho, aké komponenty k nemu budú pripojené. Potrebný príkon pre jednotlivé komponenty nájdete v ich popise.

Parametre a špecifikácia

Výkon
550 W Hotovo!
Formát
ATX Hotovo!
Výbava a funkcie
Pasívny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač Hotovo!
Konektory
ATX 24pin Hotovo!
Počet PCI Express 8-pin
Hotovo!

Výkon a formát

Výkon
550 W Hotovo!
Formát
ATX Hotovo!

Výbava

Výbava a funkcie
Pasívny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač Hotovo!

Konektory

Konektory
ATX 24pin Hotovo!
Počet PCI Express 8-pin
Hotovo!
Počet Serial ATA 15-pin
Hotovo!

Chladenie

Veľkosť ventilátora
120 mm Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, koľko ma tento zdroj pin kabel na zakladnu dosku, a koľko pin na cpu?.. (Má to 24pin na zakl. dosku, a 4pin na cpu?..

dobrý den je tento zdroj dostačující na : základní desku msi z270 gaming plus , i5-7500 , a 1050 ti 4gb ?

Dobrý den měl bych takovou otázku, hledám zdroj aby dostačoval mé grafice GIGABYTE GV-N710D3-2GL, a také aby seděl a byl kompatibilňí s mou základňi deskou ASROCK G41M-VS3 R2.0 myslím si že tento je ideálňi, ale potřebuji vědět jestli bude sedět s mou základňí deskou, prosím jen o odpověď expertu s Alzy, moc děkuju za odpověď:) hezký den.

Dobrý den, je tento zdroj dostatečný pro následující sestavu? MSI 970 Gaming AMD FX-8350 2x8Gb DDR3 1866MHz Hyperx Savage Geforce GTX 1050 Ti gaming

Diskusia a poradňa k EVOLVEO Pulse 550W čierny
Príslušenstvo pre EVOLVEO Pulse 550W čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO Pulse 550W černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PC-Netzteil Evolve Pulse 550W schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PC-Netzteil Evolve Pulse 550W schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO Pulse 550W fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií