PET PET

FALA Tarragona

Zobraziť katalóg
FALA Tarragona
Vodovodná batéria - umývadlová, ktorá kombinuje mosadzné telo, pochrómovanú povrchovú úpravu a vysokokvalitné komponenty, ideálna pre umývadlá o veľkosti 50 cm alebo viac
Kód:  SNT016 Produktové číslo:  TO-75740

FALA Tarragona

Jednoduchý dizajn batérií série Tarragona je ideálny pre prakticky každú kúpeľňu. Vyznačuje sa moderným štýlom, ktorý kombinuje mosadzné telo s lesklým chrómovým povrchom a vysokokvalitnými komponentmi .Táto batéria je ideálna najmä pre drezy s rozmermi 50 centimetrov alebo viac. Výtok vody je umiestnený tak vysoko, aby vám poskytol dostatok priestoru na pohodlné umývanie rúk a podobne. Môžete potom odstrániť vodný kameň jednoduchým zotretím prstom a prietok vody bude rovnako silný ako nová batéria. Hlavica je vybavená keramickou vložkou s tuhosťou zafíru a mikroskopickými dutinami na povrchu. S nimi sa mazivo nevyplachuje a batéria nebude kvapkať ani po 1 milióne cyklov. 

Tiež budete mať ľahkú údržbu, telo batérie nemá žiadne zbytočné otvory alebo záhyby, v ktorých sa zhromažďujú nečistoty a mikroorganizmy. To pomôže udržať kúpeľňu čistú a hygienickú. Navyše nepotrebujete žiadne špeciálne nástroje na inštaláciu batérie , jednoducho stačí ručne pritiahnuť veľkú maticu z montážnej súpravy. Inštaláciu môžete zvládnuť veľmi rýchlo, jednoducho a samozrejme bude veľmi pevná. Vďaka technológii zmiešavania prúdu vody so vzduchom nasávaným prevzdušňovačom vám Tarragona zníži spotrebu vody až o polovicu v porovnaní s bežnými batériami. Tento systém vám tiež zaistí tichý prúd bez striekajúcej vody.

Kvalita pre vašu kúpeľňu

  • Umývadlová batéria Fala bez drenáže
  • Ideálna pre umývadlá so šírkou 50 cm alebo viac
  • Mosadzné telo a pochrómovaný povrch
  • Mazivo v hlave sa nevyplachuje
  • Znižuje spotrebu vody o polovicu
  • Telo bez otvorov a záhybov
  • Hlavica s keramickou vložkou
  • Jednoduchá a pevná montáž bez náradia
  • Vysoko posadené vyústenie batérie
  • Jednoduchá údržba pre hygienu v kúpeľni
  • Hmotnosť 1,75 kg
  • Objem 3,166 litrov

Okrem toho dostanete

Okrem samotnej batérie nájdete v balení praktickú montážnu súpravu, ktorá nepotrebuje žiadne iné nástroje. Ďalej dve pripojovacie hadice s tesnením, ktoré sú o 10 cm dlhšie ako štandardné. Počas montáže vás tak nezaskočí žiadna neočakávaná situácia. Dostanete tiež nástroj na jednoduchú inštaláciu a údržbu a nakoniec tkaninu určenú na starostlivosť o chrómovaný povrch batérie.

 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FALA Tarragona
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FALA Tarragona. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FALA Tarragona.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií