Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

FERRIDA GT 3045

Zobraziť katalóg
FERRIDA GT 3045
4,5 12 hodnotení
Strunová kosačka – s elektrickým pohonom, 450W, pre pozemky nad 300m2, záber 30cm, šírka struny 1.4mm, dĺžka struny 6m, teleskopická hliníková rukoväť, ochranný kryt, držiak kábla, bezpečnostná poistka spustenia, vodiace koliesko, hmotnosť 2.3kg, materiál plast, hliník
Kód:  FRDGT005 Produktové číslo:  FRD-GT3045PE

FERRIDA GT 3045

Výkonná a ľahká

strunová kosačka

So strunovou kosačkou FERRIDA GT 3045 bude údržba trávnika oveľa jednoduchšia, než sa môže na prvý pohľad zdať. Táto strunová kosačka je vybavená silným elektrickým pohonom s výkonom 450 W, šírkou záberu 30 cm či nastaviteľnou teleskopickou rukoväťou, vďaka čomu je kosačka ideálna predovšetkým pre stredné a veľké pozemky s rozlohou nad 300 m2. V kombinácii s nízkou hmotnosťou sa s FERRIDA GT 3045 ľahko manipuluje a pracovať s ňou tak môže úplne každý.

FERRIDA GT 3045

VÝKON

450 W

ŠÍRKA ZÁBERU

30 cm

HMOTNOSŤ

2,3 kg

FERRIDA GT 3045

FERRIDA GT 3045 je bezpečná a praktická

Strunová kosačka FERRIDA GT 3045 je vybavená všetkým potrebným, čo je potrebné pre bezpečnú a pohodlnú prácu, nechýba tak ochranný kryt, bezpečnostná poistka spustenia či držiak kábla.

Nastaviteľná hlavica

Samozrejmosťou je veľmi jednoduchá výmena cievky so strunou. V horšie prístupných miestach príde vhod nastaviteľná hlavica, kde si budete môcť nastaviť optimálny uhol kosenia voči rukoväti.

FERRIDA GT 3045
FERRIDA GT 3045

Strunová kosačka je premyslená do každého detailu

Keďže je strunová kosačka FERRIDA GT 3045 určená na kosenie na väčších pozemkoch, tak je navyše vybavená nastaviteľnou teleskopickou rukoväťou a pomocným držadlom, ktoré umožňujú lepšiu ergonómiu a maximálne pohodlnú prácu bez bolesti rúk a chrbta.

Vodiace koliesko
pre ľahšie obsekávanie

Pri práci celkom iste oceníte vodiace koliesko pre jednoduchšie a bezpečnejšie kosenie trávy okolo chodníkov či stromov. Hrúbka struny je 1,4 mm a jej dĺžka je približne 6 metrov. Šasi FERRIDA GT 3045 je vyrobené z kvalitného a odolného plastu, ktorý je zárukou dlhej životnosti. Rukoväť je hliníková. Pre predĺženie struny stačí zatlačiť hlavu kosačky proti zemi, zatiaľ čo sa motor otáča a struna sa automaticky predĺži.

FERRIDA GT 3045

Detailná špecifikácia

  • Ľahká a kompaktná strunová kosačka
  • Ideálna pre stredné až väčšie pozemky nad cca 300 m
  • Výkon elektrického pohonu 450 W
  • Nastaviteľná teleskopická rukoväť
  • Rukoväť z hliníka
  • Nastaviteľná hlavica
  • Vodiace koliesko pre obsekávanie okolo chodníkov
  • Nastaviteľná pomocná rukoväť
  • Ochranný kryt
  • Bezpečnostná poistka spustenia
  • Jednoduchá manipulácia
  • Držiak kábla
  • Priemer struny: 1,4 mm
  • Dĺžka struny: 6 metrov

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, máte pro tuto sekačku i náhradní cívku?

Dobrý den, jaká je prosím délka kabelu na 220V ? Děkuji za odpověď. J.D.

Diskusia a poradňa k FERRIDA GT 3045
Príslušenstvo pre FERRIDA GT 3045 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FERRIDA GT 3045. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FERRIDA GT 3045.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií