Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Ferrino Cevedale 48+5

Zobraziť katalóg
Ferrino Cevedale 48+5
Turistický batoh s objemom 53 l, unisex vyhotovenie, rozmery 70×43×27 cm, hmotnosť 1.87kg, výbava: anatomicky tvarovaný chrbát, bedrový pás, držiak na palice, horné veko, vrecko na fľašu, vrecko na vak na vodu, možnosť kompresie, nastaviteľný hrudný popruh, odvetraný chrbát, píšťalka, skryté vrecko na cennosti, príchytky na prilbu, vodoodolný a vystužený chrbát
Kód:  SPTferr14530 Produktové číslo:  8014044971525 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ferrino Cevedale 48+5

Nezáleží na tom, čo máte v pláne, tento batoh je ideálnou voľbou, ktorá bez váhania každého poteší svojím precíznym spracovaním a dôrazom na bežnú funkčnosť a príjemné používanie. Modrá farba batoha len dolaďuje bezchybný záverečný dojem. Vlastnosťou batoha, ktorú určite oceníte, je jeho veľmi dobrá vodoodolnosť, vďaka čomu všetky veci, ktoré doň dáte, neohrozia vlhkosť. Bezpečie pred zlodejmi vám zaistí inteligentne riešená priehradka na peniaze alebo drobné cennosti. Vnútorný priestor batoha možno stiahnuť pomocou popruhov, čo nastavuje objem hlavnej priehradky a umožňuje uchytenie nevyhnutných doplnkov. Na dlhšie cesty oceníte popruh na bedrá a hrudný pás s možnosťou nastavenia, ktorý záťaž neseného obsahu batoha rozumne rozdelí tým, že batoh pevne pritlačí k vášmu chrbtu. V prípade potreby vyslania núdzového signálu alebo aj na komunikáciu v skupine sa potom môže hodiť píšťalka, ktorá je pripojená na batohu. Fľašu s pitím prenesiete vo vrecku presne na to určenom. Prepracovaný systém chrbta batoha zaisťuje voľné vetranie vzduchu.

Zásadné prvky turistického batoha Ferrino Cevedale 48+5

  • Štýlové Unisex prevedenie
  • Úplná bezpečnosť vecí v batohu voči vonkajším vplyvom
  • Určite sa vám bude páčiť aj to, že turistický batoh Ferrino Cevedale 48+5 má hmotnosť prijateľných 1,87 kg
  • Vzhľadom na objem 53 l do batoha bez ťažkostí zabalíte všetku potrebnú výbavu, o to sa tiež postará usporiadanie vnútorného priestoru
  • Zadný panel s anatomickým tvarom

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Hmotnosť
1,87 kg Hotovo!
Objem
53 l Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,87 kg Hotovo!

Objem

Objem
53 l Hotovo!

Využitie

Využitie
Turistické Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na fľašu, Vrecko na cennosti Hotovo!
Prístup
Zhora Hotovo!
Popruhy
Nastaviteľné popruhy, Hrudný pás, Bedrový pás, Pútko na pripevnenie príslušenstva, Pútka na palice a cepíny, Kompresné popruhy Hotovo!
Vlastnosti a výbava
Anatomicky tvarovaný chrbát, Priedušná zadná stena, Vodoodolné, Vystužený chrbát, Píšťalka, Kompatibilný s vodným rezervoárom, Horné veko Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
70 cm Hotovo!
Šírka
43 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
27 cm Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ferrino Cevedale 48+5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ferrino Cevedale 48+5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ferrino Cevedale 48+5.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií