AP+ nový vizuál MS hokej

Ferrino Ultimate 38 black

Zobraziť katalóg
Ferrino Ultimate 38 black
5 1 hodnotení
Turistický batoh s objemom 38 l, unisex vyhotovenie, rozmery 70×34×28 cm, hmotnosť 1.4kg, výbava: anatomicky tvarovaný chrbát, bedrový pás, držiak na palice, horné veko, vrecko na vak na vodu, možnosť kompresie, možnosť úpravy naklonenia, nastaviteľný hrudný popruh, odvetraný chrbát, píšťalka, rolovacie zatváranie, skryté vrecko na cennosti, príchytky na prilbu, vodoodolný a vystužený chrbát
Kód:  SPTferr0195 Produktové číslo:  8014044950520 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ferrino Ultimate 38 black

Nech už v ňom chcete prenášať čokoľvek, tento batoh vám bude tým najlepším pomocníkom, ktorý okamžite bez váhania poteší dokonalým spracovaním a množstvom funkcií. Čierna farba batoha je už len príjemným bonusom. Vlastnosťou batoha, ktorú určite oceníte, je jeho veľmi dobrá vodoodolnosť, zaisťujúca, že veci vnútri nenavlhnú. Bezpečie pred zlodejmi vám zaistí schovaná priehradka na cennosti. Praktickým a pritom stále obľúbenejším spôsobom zatvárania rolovaním pomáha pri plnení využiť celý objem. Jednoduchá kompresia stiahnutím popruhov mení veľkosť hlavnej kapsy a umožňuje uchytenie ďalších doplnkov. Na dlhších cestách vám príde vhod uchytenie bedrovým popruhom a hrudný pás s nastavením dĺžky, ktorý záťaž neseného obsahu batoha zdravo podelí na celú plochu chrbta. V prípade potreby vyslania núdzového signálu alebo aj pri zatúlaní sa v lese vám môže pomôcť píšťalka, ktorá je pripojená na batohu. Efektívne tvarovanie chrbtovej časti batoha zaručuje voľné vetranie vzduchu.

Kľúčové vlastnosti turistického batoha Ferrino Ultimate 38 black

  • Praktické Unisex zhotovenie
  • Dokonalá ochrana obsahu batoha pred nepriazňou počasia
  • Určite sa vám bude páčiť aj to, že batoh Ferrino Ultimate 38 black váži prijateľných 1400 kg
  • Vďaka solídnemu objemu 38 l si možno do batoha pokojne pribaliť čokoľvek potrebujete, čo veľmi uľahčí aj vnútorné delenie batoha
  • Zadná časť s anatomickým tvarom

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Hmotnosť
1,4 kg Hotovo!
Objem
38 l Hotovo!
Využitie
Turistické Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,4 kg Hotovo!

Objem

Objem
38 l Hotovo!

Využitie

Využitie
Turistické Hotovo!
Športové aktivity
Lyžovanie, Turistika Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
70 cm Hotovo!
Šírka
34 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
28 cm Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ferrino Ultimate 38 black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ferrino Ultimate 38 black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ferrino Ultimate 38, fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií