Doručení zdarma Star Wars

Figúrky Disney Infinity 3.0: Star Wars: Figúrka Poe Dameron

Zobraziť katalóg
Figúrky Disney Infinity 3.0: Star Wars: Figúrka Poe Dameron
5 1 hodnotení
Herné figúrky pre hru Disney Infinity 3.0: Star Wars, obsahuje figúrku Figúrka Poe Dameron
Kód:  WG384b9 Produktové číslo:  8717418459680
Figúrky Disney Infinity 3.0: Star Wars: Figúrka Poe Dameron Predaj skončil

Figúrky Disney Infinity 3.0: Star Wars: Figúrka Poe Dameron

Nechajte sa vtiahnuť do magického sveta Disney Infinity 3.0. V balení na motívy Star Wars nájdete herné figúrku Poe Dameron, ktorá je interaktívne a funguje so všetkými hernými platformami Disney Infinity 3.0. Zoznámte sa s novým hrdinom, s ktorým sa vydáte do veľmi vzdialenej galaxie. Poe Dameron je pilot verný hnutie odporu. Dokáže cestovať naprieč galaxiou vďaka svojim vynikajúcim pilotnom zručnostiam. Jeho spojencom je vojak Finn, ktorý putuje za dobrodružstvom a nebezpečenstvám, a pravá preživší Rey , ktorá je veľmi zdatná a schopná. Všetci spoločne bojujú proti zlému strážnikovi Prvého poriadku Kylo Renovi.

Hlavné prednosti

  • interaktívne herné figúrka Poe Dameron
  • figúrka je funkčný so všetkými hernými platformami Disney Infinity 3.0
  • umiestnenie figúrky na herný základňu Disney Infinity 3.0
  • kompletný herný zážitok na motívy Hviezdnych vojen

Jedinečný herný zážitok

Play set vám ponúka strhujúci príbeh a dokonalý herný zážitok na motívy Hviezdnych vojen. Aby ste s figúrkou mohli hrať, je nutné mať herný základňu Disney Infinity 3.0, ktorá nie je súčasťou balenia. Základňu pripojíte k vašej konzole prostredníctvom portu USB. Stačí potom len umiestniť figúrku na základňu a postava ožije priamo v hre. Vydajte sa na galaktická dobrodružstvo s vašim obľúbeným hrdinom, pomôžte mu poraziť všetky nepriatelia a zažite s ním veľa napínavé a úžasné zábavy.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Figurky Disney Infinity 3.0: Star Wars: Figurka Poe Dameron. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Figuren Disney Infinity 3.0: Star Wars: Figurine Poe Dameron. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Figuren Disney Infinity 3.0: Star Wars: Figurine Poe Dameron. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ábrák Disney Infinity 3.0: Star Wars: Figura Poe Dameron.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií