Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

FIXED Full-Cover na Xiaomi Redmi 6 biele

Zobraziť katalóg
FIXED Full-Cover na Xiaomi Redmi 6 biele
4,5 2 hodnotení
Ochranné sklo – 2.5D vyhotovenie, kryje celú plochu displeja, hrúbka 0.33mm, tvrdosť 9H, 100% priehľadnosť, jednoduchá inštalácia bez vzduchových bublín
Kód:  FXD1084 Produktové číslo:  FIXGF-327-WH

FIXED Full-Cover na Xiaomi Redmi 6 biele

Displej vášho zariadenia sa kedykoľvek dá aj napriek rozvážnosti náhle zničiť, nemusí sa stať nič viac, než že sa vám ho podarí nechcene zhodiť na zem. Pre takéto nehody príde vhod ochranné sklo FIXED Full-Cover na Xiaomi Redmi 6 biele. Toto tvrdené ochranné sklo bolo vyhotovené na displej Xiaomi Redmi 6. Vonkajšia povrchová úprava tohto skla predchádza znečisteniu od šmúh prstov. Vďaka FIXED tak bude displej vášho zariadenia stále ako nový.

Hlavné prednosti ochranného skla FIXED Full-Cover na Xiaomi Redmi 6 biele

  • Ochranné sklo vyrobené pre Xiaomi Redmi 6
  • Trikrát väčšia pevnosť oproti bežnej fólii
  • Neobmedzuje citlivosť dotyku
  • FIXED Full-Cover na Xiaomi Redmi 6 biele možno ľahko aplikovať

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FIXED Full-Cover na Xiaomi Redmi 6 biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXED Full-Cover pro Xiaomi Redmi 6 bílé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIXED Full-Cover für Xiaomi Redmi 6 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIXED Full-Cover für Xiaomi Redmi 6 weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FIXED Full-Cover Xiaomi Redmi 6 készülékhez fehér.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií