Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

24" HP Z Display Z24n

Zobraziť katalóg
24" HP Z Display Z24n
5 1 hodnotení
LCD monitor IPS, antireflexný, čierny, 1000: 1, 300 cd/m2, 8 ms, 1920 x 1200, HDMI (MHL), DVI, DisplayPort, mini DisplayPort, 4x USB (K7B99A4)
Kód:  HPBM1051c1 Produktové číslo:  K7B99A4#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" HP Z Display Z24n

Monitor HP Z24n s tenkými rámčekmi a technológiou IPS umožní vytvoriť prakticky bezokrajové usporiadanie displejov pri spojení viacerých monitorov. Bezokrajová obrazovka využíva Full HD rozlíšenie, továrenskú kalibráciu farieb a široké možnosti pripojenia ďalších zariadení.

Kľúčové vlastnosti

  • Tenký rámik okolo displeja
  • Vhodný na usporiadanie viacerých monitorov
  • Jednoduché nastavenie vhodnej polohy
  • Nízka spotreba
  • Ohľaduplnosť k životnému prostrediu

Skvelé zobrazenie od okraja k okraju

Monitor s rozlíšením obrazu Full HD (1920 × 1200) má trojstranný bezokrajový dizajn, ktorý umožňuje lepšie využitie 61 cm obrazovky a ničím nerušené prehliadanie niekoľkých monitorov. IPS technológia prináša veľmi realistické farby, čo vystihuje továrňou kalibrované zobrazenie 99 % farebného gamutu sRGB hneď pri prvom zapnutí displeja.

Vytvorte si ucelený pracovný priestor

Svoje každodenne používané zariadenia pripojíte k monitoru pomocou integrovaných portov HDMI (MHL), DisplayPort, mini DisplayPort, MHL3, DVI a rozbočovače USB 3.0 s portom na rýchle nabíjanie. Skrze výstupné rozhranie DisplayPort v uzavretom cykle prepojíte až dva monitory pripojené k jedinému počítaču alebo pracovnej stanici. Svojou produktivitou a spracovaním viacerých úloh naraz zvýšite pomocou režimu obraz v obraze a obraz vedľa obrazu.

Vždy ideálna poloha

S monitorom HP Z Display Z24n si vždy nájdete pohodlnú pracovnú polohu. Ľahko si zvolíte sklon, výšku a otočenie. Otočný kĺb umožňuje nastaviť prehliadanie na výšku alebo na šírku aj pri použití viacerých monitorov. A na pripevnenie monitora na stenu slúži integrovaný rýchloupínací držiak HP. Výhodou je nízka spotreba energie a náklady s inteligentným, energeticky účinným vyhotovením s nízkym obsahom halogénov. Za podsvietenie displeja bez ortuti a sklo displeja bez arzénu si vyslúžil certifikáciu ENERGY STAR, TCO a registráciu EPEAT Gold7.

Doplňujúce informácie:

konektivita:
1 × MHL 2.0 / HDMI 1.4
DVI-D
DisplayPort 1.2
mini DisplayPort 1.2
DisplayPort 1.2 pre výstup
4× USB 3.0 (štyri pre príjem a jeden pre odosielanie dát)
zvukový výstup

Uhol sklonu a otočenia:
Sklon: -5 až + 22 °
Otočenie: 45 ° ± 2 °
Kĺbové otáčania: 90 °

Funkcia displeja:
Plug and Play
Antireflexná filter
Používateľsky programovateľné
Voľba jazyka
Ovládanie na obrazovke
Podsvietenia LED
Technológia IPS

Fyzické zabezpečenie:
Pripravené na bezpečnostný zámok (zámok sa predáva samostatne)

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 24" HP Z Display Z24n Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" HP Z Display Z24n. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" HP Z Display Z24n. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" HP Z Display Z24n. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" HP Z Display Z24n.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií