Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

40" NEC MultiSync X401S

Zobraziť katalóg
40" NEC MultiSync X401S
Veľkoformátový displej Public display, S-PVA, LED podsvietenie, 16:9, FullHD 1920x1080, 3500:1, 700cd/m2, 8ms GTG, HDMI, DVI-D, D-Sub, DisplayPort, LAN, RS-232C, slot STV2 OPS, repro 2x5W, vhodný pre prevádzku 24 h denne, bez stojanu, štíhly dizajn
Kód:  WN352a2 Produktové číslo:  60003327

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

40" NEC MultiSync X401S Predaj skončil

40" NEC MultiSync X401S

Elegantný prezentačný displej NEC PD X401S sa vyznačuje veľmi dlhou životnosťou a spoľahlivosťou aj v náročnej 24/7 prevádzke. Veľmi štíhly profil a uhlopriečka o veľkosti 40" s Full HD rozlíšením zanechá skvelý dojem, či už je obrazovka použitá pre predajné prezentácie, v konferenčnej miestnosti, recepciu, či sa ho rozhodnete integrovať do nábytku. O vynikajúcu kvalitu obrazu sa postará technológia S-PVA zaručujúca široké pozorovacie uhly. V kombinácii s LED podsvietením podáva verné zobrazenie farieb s vysokým jasom až 700 cd/m2 a pritom nízkej spotrebe elektrickej energie. Senzor okolitého osvetlenia navyše inteligentne prispôsobuje intenzitu podsvietenia tak, aby obraz nezaťažoval vaše oči prílišným alebo naopak nedostatočným jasom.

Kvalitnú obrazovú projekciu je možné doplniť aj o zvuk s integrovanými stereo reproduktormi s výkonom 2 x 5 W. Konektorová výbava na zadnej strane však umožňuje pripojenie aj externých reproduktorov pomocou reproduktorových konektorov alebo 3,5 mm jack audio výstupu. Hneď vedľa nájdete aj audio vstup. Voľbu medzi internými a externými reproduktorom ľahko urobíte jednoduchým stlačením prepínača. Výrobca samozrejme nezabudol ani na celý rad vstupných video konektorov, ako sú DisplayPort, HDMI či dvojica DVI-D (vstup + výstup). K dispozícii sú aj analógové vstupy D-Sub alebo kompozitný konektor BNC.

Špeciálna šachta umožňuje behom okamihu na zadnú stranu displeja nainštalovať slot-in PC a vy tak z displeja vytvoríte All-In-One PC, bez toho aby ste narušili jeho štíhly profil. Uplatnenie nájde displej aj v zdravotníctve napr. pri prezeraní röntgenových snímok vďaka profilu DICOM. Ďalej si poradí aj s reťazením signálu v digitálnej slučke. Obrazovka NEC PD X401S je dodávaná bez podstavca, ale poteší bohaté príslušenstvo, ktoré obsahuje aj diaľkové ovládanie. Vďaka portom LAN (RJ-45) a RS-232C je možné riadiť a spravovať displej vzdialene.

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Prevádzkový čas
24 h/deň Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Prevádzkový čas

Prevádzkový čas
24 h/deň Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 40" NEC MultiSync X401S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" NEC MultiSync X401S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40" NEC MultiSync X401S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40" NEC MultiSync X401S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40" NEC MultiSync X401S.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií