AD homeoffice PET

Adidas Sport bag veľ. M

Zobraziť katalóg
Adidas Sport bag veľ. M
Športová taška , vďaka veľkému zipsu vhodná do fitnes a na box
Kód:  SPT4096 Produktové číslo:  3662513001294 Stránky výrobcu

Adidas Sport bag veľ. M

Predstavujeme vám novinku pre všetkých športovcov od spoločnosti Adidas. Je ňou moderná taška, ktorá disponuje veľkým priestranným hlavným vreckom a tiež vonkajším menším na drobnejšie vybavenie a osobné veci. Tašku je možné nosiť v ruke vďaka krátkym popruhom s rukoväťou na suchý zips alebo cez rameno pomocou dlhého nastaviteľného popruhu. Určite tiež oceníte vystuženú ramennú ochranu proti zarezaniu popruhu do ramena.

Taška disponuje veľkým zipsom na hlavnom vrecku, ktorý jej garantuje dlhú výdrž a jednoduché zatváranie. S touto športovou taškou bude vaše športové vybavenie vždy perfektne uložené a ľahko prenosné.

Hlavné prednosti:

  • priestorné hlavné vrecko
  • 2 krátke vystužené popruhy
  • 1 dlhý vystužený popruh
  • veľký zips
  • kvalitné vyhotovenie

Parametre a špecifikácia:

Materiál:
Polyester

Rozmery:
55 × 29 × 27 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Adidas Sport bag veľ. M
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Adidas Sport bag vel M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Adidas Sporttasche Größe M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Adidas Sporttasche Größe M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Adidas Sport Bag , M-es méret.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií