AD elektro Star Wars

AEG L 74270 TLC

Zobraziť katalóg
AEG L 74270 TLC
Práčka plnená zhora vrchom plnená, 1200 ot./min, náplň 7 kg, A++, hlučnosť 57/79 dB, Fuzzy Logic, Protex koncept, OptiSense, odložený štart, biela, 89 x 40 x 60 cm
Kód:  FAP4001d Produktové číslo:  L74270TLC Stránky výrobcu

AEG L 74270 TLC

AEG 74270 TLC patrí medzi moderné zhora plnené automatické práčky, ktoré sa radia medzi vysoko úsporné domáce spotrebiče. Jej výberom rozhodne neurobíte chybu a na oplátku vás zahrnie pestrou škálou skvelých technológií. Čistá a svieža bielizeň sa stane úplnou samozrejmosťou aj pre mužov v domácnosti, ktorí si väčšinou s obsluhou podobných zariadení nevedia rady.

Maximálne poteší zaradenie do kategórie ProTex. Tento ospevovaný štandard umožňuje, aby farby a vlákna vašich odevov vyzerali dlhšie ako nové. Navyše vďaka certifikátu Woolmark je maximálne šetrná aj k tým najjemnejším tkaninám. Inteligentný systém OptiSense nastavuje program podľa hmotnosti náplne tak, aby sa oblečenie nikdy nepralo príliš dlho. S praktickým časovačom si obľúbite funkciu odloženého štartu a ľahko naplánujete prací proces na dobu vašej neprítomnosti. Jedinečný dávkovač FlexiDosePlus bol špeciálne navrhnutý tak, aby optimalizoval účinnosť tekutých aj práškových pracích prostriedkov.

O ovládanie sa stará účinná kombinácia otočných voličov a LED displeja. Do výbavy tiež patrí systém Aqua Control, ktorý zabraňuje škodám spôsobeným vodou. Dvojstenná prívodná hadica totiž zastaví akékoľvek možné úniky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG L 74270 TLC
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG L 74270 TLC.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií