AD homeoffice PET

Aligator S4515 Senior šedý Dual SIM + Stolná nabíjačka

Zobraziť katalóg
Aligator S4515 Senior šedý Dual SIM + Stolná nabíjačka
3,7 3 hodnotení
Mobilný telefón ľahko ovládateľný s prehledným kvalitným displejom 4.5 "480x854, Procesor Cortex 4 Quad core 1.2 GHz, RAM 512 MB, interná pamäť 512 MB, MicroSD až 32 GB, Fotoaparát 5 Mpix LED blesk + predný 0.3 Mpix, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth, 3G, FM rádio, Micro USB, SOS tlačidlo s GPS lokátorom, Android 4.2
Kód:  AL1080c3d Produktové číslo:  AS4515SG Stránky výrobcu
Aligator S4515 Senior šedý Dual SIM + Stolná nabíjačka Predaj skončil

Aligator S4515 Senior šedý Dual SIM + Stolná nabíjačka

Vlastnosti telefónu

133 mm

Vypnuté
Aligator S4515 Senior

67 mm

Vypnuté
Aligator S4515 Senior

10 mm

Hmotnosť telefónu: 132 g

Úhlopříčka displeje

4,5 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Google Android 4.2

typ operačného systému

Výdrž baterie

Nie je známe

(parameter nebol dohledaný)

MicroSim

Mini SIM

typ SIM karty

Rozměry

67 × 133 × 10 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

512 MB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

5 Mpx

fotoaparát

Připojení

2G

najrýchlejší internet

SD karta

microSD

slot na pamäťové karty

Váha

132 g

hmotnosť telefónu

Mobilný telefón Aligator S4515 Senior je cenovo dostupné zariadenie navrhnuté tak, aby ho mohli ľahko a príjemne používať aj seniori. Ľahko sa ovláda a vo výbave nechýba veľký dotykový displej, dvojica fotoaparátov alebo funkcie Dual SIM pre vloženie dvoch čísel zároveň.

Kľúčové vlastnosti

  • Prostredie systému Google Android sa príjemne používa
  • Displej má ideálnu veľkosť pre všetky činnosti
  • Skrze funkciu Dual SIM možno používať dve čísla zároveň bez prepínania
  • Zadná 5Mpx fotoaparát s LED bleskom je ideálny pre fotenie každodenných situácií
  • Vkusné prevedenie konštrukcie

Dotykové ovládanie

Telefón a jeho štvorjadrový procesor poskytnú solídny výkon pre všetky bežné činnosti. 4,5palcový displej pokročilé technológie IPS ponúkne živé, realistické farby, ktoré oceníte napríklad pri prezeraní rodinných fotiek alebo videí. Ovládať ho môžete niekoľkými prstami a napríklad jednoduchým gestom si priblížite čítaný text alebo fotku tak, aby ste úplne zreteľne videli každý detail. Zadné 5-megapixlový fotoaparát s možnosťou aktivácie blesku vyhotovuje nádherné fotky a videá, predná VGA kamerku potom využijete napríklad pri videohovoroch s rodinou.

Čítaní či počúvanie hudby

Prostredie chytrého telefónu Aligator S4515 Senior reprezentuje moderný systém Google Android 4.2. Všetko si môžete prispôsobiť, ako vám to vyhovuje, a všetky nastavenia vykonáte ľahko. Vo výbave nechýba bezdrôtová Bluetooth technológie, senzor náklonu alebo E-book funkcie pre čítanie elektronických kníh. Bezdrôtové pripojenie k internetu zabezpečí WiFi alebo 2G dátového pripojenia. Pripojením slúchadiel k telefónu získate prehrávač MP3 skladieb alebo FM rádio. Na Google Play si môžete do telefónu stiahnuť ktorúkoľvek z mnohých kompatibilných aplikácií podľa vašej voľby.

Používajte dve čísla zároveň

Funkcia Dual SIM umožní prevádzku dvoch SIM kariet bez nutnosti prepínania. Jednoducho skĺbite pracovné a súkromné ??záležitosti za pomoci jedného prístroja, nemusíte teda so sebou nosiť dva telefóny. Prednosťou telefónu je striedmy a moderný dizajn s nádychom luxusu. Šedá metalíza robí z tohto spoľahlivého telefónu elegantné zariadenie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Aligator S4515 Senior šedý Dual SIM + Stolná nabíjačka
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aligator S4515 Senior šedý Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alligator S4515 für Senioren Dual SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alligator S4515 für Senioren Dual SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Aligator S4515 Senior šedý Dual SIM.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií