AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Amazon Kindle Oasis hnedé - BEZ REKLAMY

Zobraziť katalóg
Amazon Kindle Oasis hnedé - BEZ REKLAMY
5 1 hodnotení
Elektronická čítačka kníh - ebook reader, 6" vylepšený nasvietený dotykový displej 300ppi, 4 GB pamäť, WiFi, puzdro s prídavnou batériou
Kód:  MD050c170f2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Amazon Kindle Oasis hnedé - BEZ REKLAMY Predaj skončil

Amazon Kindle Oasis hnedé - BEZ REKLAMY

Ste milovníkom knižných zážitkov? Okoreňte si ich nádychom luxusu s modelom z radu Kindle. Už na prvý pohľad vás zaujme multifunkčné a precízne prevedené kožené puzdro. Materiálovo vám pripomenie nostalgiu viazaných kníh a k tomu obsahuje v zadnej časti doplnkový akumulátor, s ktorým sa nútenej pauzy v čítaní rozhodne báť nemusíte. Akonáhle si však čítačku vezmete do ruky, už vás od nej niečo len tak neodtrhne - so svojimi 131 gramami je aj pri zachovaní šesťpalcového displeja zatiaľ najľahším modelom od značky Amazon. Teší sa tiež dokonalému ergonomickému spracovaniu a navyše pomocou WiFi sa vám do nej bude oveľa ľahšie získavať obsah. Majte svoju knižnicu stále pohodlne pri sebe.  

Kľúčové vlastnosti

  • Vďaka ergonomickému riešeniu čítačka skvele padne do ruky
  • Otáčanie stránok jednou rukou pomocou tlačidiel na boku prístroja
  • Kožené puzdro so zabudovaným akumulátorom pre maximálnu výdrž
  • Minimalistické rozmery aj váha pre dlhé a pohodlné čítanie
  • Plynulé podsvietenie displeja prostredníctvom 10 diód

Takmer ho neucítite

Nový Kindle skvele zapracoval na minimalizácii všetkých rozmerov a rozhodne sa mu to podarilo. Hoci zachoval 6" displej, subjektívne vyzerá podstatne menšie. Stojí za tým najmä zoštíhlenie tela, ktoré sa podarilo vďaka premiestneniu elektroniky do širšej bočnej časti. Sústreďuje sa v nej ťažisko, čítačka sa vďaka tomu neprenesie ani pri dlhom čítaní. A že si budete môcť dopriať veľmi dlhé čítanie - výrobca sľubuje na plné nabitie vrátane obalu až 28 hodín prevádzky (bez použitia WiFi a pri nastavení podsvietenia na stupeň 10). 

Vychytávky na každom kroku

Kindle sa u tohto modelu vrátil k obľúbenému tlačidlovému pretáčaniu stránok, akonáhle jednu dočítate, jednoducho tlačidlom na bočnej časti prepnete na ďalšiu stránku. Hoci displej je dotykový, dočítanie stránky vás tak nijako nevyruší z pohodlnej pozície. Ovládanie je inteligentné, takže ak si čítačku prehodíte do druhej ruky, tlačidlá sa automaticky prispôsobia.

Vylepšenia sa dočkal aj displej, ktorý vďaka vysokému rozlíšeniu hravo zvládne aj najmenšie písmo, ak ho vaše oči zvládnu prečítať. Môžete sa tešiť aj na úpravu podsvietenia, pod displejom je rozmiestnených hneď 10 LED, ktoré umožňujú plynulé nastavenie 24 úrovní jasu a samozrejme aj jeho úplné vypnutie. Štýlovú funkciu potom prináša kryt čítačky - pri jeho priklopení sa čítačka automaticky vypne, čo oceníte najmä pri cestovaní mestom. Užite si čítanie svojich obľúbených kníh s nápaditou a zároveň funkčnou čítačkou. 

 

Parametre a špecifikácia

Technológia displeja
E Ink Hotovo!
Uhlopriečka displeja
6" (15,24 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
Full HD 1440 × 1080 Hotovo!
Podporované formáty
PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML, DOCX, PRC, TXT Hotovo!
Funkcie
Slovník, Prehliadač obrázkov, Vstavané hry, Organizér Hotovo!

Displej

Technológia displeja
E Ink Hotovo!
Uhlopriečka displeja
6" (15,24 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
Full HD 1440 × 1080 Hotovo!

Podporované formáty

Podporované formáty
PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML, DOCX, PRC, TXT Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Slovník, Prehliadač obrázkov, Vstavané hry, Organizér Hotovo!
Výbava
Dotykový displej Hotovo!

Pamäť

Vnútorná pamäť
4 GB Hotovo!

Komunikácia a porty

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
Konektory
Micro USB Hotovo!

Konštrukcia

Farba
Hnedá Hotovo!
Šírka
143 mm (14,3 cm) Hotovo!
Výška
122 mm (12,2 cm) Hotovo!
Hĺbka
8,5 mm (0,85 cm) Hotovo!
Hmotnosť
134 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Amazon Kindle Oasis hnedé - BEZ REKLAMY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazon Kindle Oasis hnědé - BEZ REKLAMY. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazon Kindle Oasis braun - keine Werbung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Kindle Oasis braun - keine Werbung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amazon Kindle Oasis barna - nincs hirdetés.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií