PET PET

AMICA OKC 951 S

Zobraziť katalóg
AMICA OKC 951 S
Digestor komínový, 670 m3/h, 4 stupne výkonu, odťah 15 cm, halogénové osvetlenie 2x 20 W, senzorové ovládanie, časovač, senzor zápachu, elektronický displej, elektronický ukazovateľ znečistenia filtrov
Kód:  AMIOP19 Produktové číslo:  OKC951S Stránky výrobcu

AMICA OKC 951 S

Hľadáte do vašej kuchyne ojedinelý, moderný, výkonný a spoľahlivý spotrebič? Komínový odsávač od popredného výrobcu Amica je skvelým a potrebným pomocníkom na dostatočné odvetrávanie. Pri smažení, varení aj pečení často unikajú nepríjemné výpary, ktoré sa rýchlo šíria po celej domácnosti. Tento digestor spoľahlivo odsaje všetok zápach a paru vzniknutú pri príprave pokrmov, preto zaistí v kuchyni svieži a príjemný vzduch. Navyše efektívne eliminuje tvorbu plesní.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonné halogénové osvetlenie
  • Štyri rôzne stupne výkonu
  • Komfortné senzorové ovládanie s elektronickým displejom
  • Pohlcuje pary, pachy a eliminuje vznik plesní
  • Časovač na nastavenie automatického vypnutia
  • Senzor zápachu automaticky aktivuje odsávanie
  • Elektronický ukazovateľ znečistenia filtrov vás včas upozorní na výmenu
  • Moderné vyhotovenie z antikorovej ocele a čierneho tvrdeného skla

Dotykové ovládanie, halogénové osvetlenie aj senzor zápachu

Odsávač Amica ponúka integrované halogénové osvetlenie v podobe dvoch žiaroviek s výkonom 20 wattov. Doprajte si úžasnú a neopakovateľnú atmosféru v kuchyni. Získate tiež dokonalý prehľad pri práci na kuchynskej doske. Zapínanie osvetlenia je navyše úplne nezávislé od funkcie digestora. Jednou z hlavných predností je aj komfortné senzorové ovládanie s elektronickým displejom. Ten vás prehľadne informuje o nastavenej úrovni odvetrávania a navolenom časovači. Vďaka elektronickému ukazovateľu znečistenia filtrov sa včas dozviete, kedy je nutné vymeniť filter. Úžasným bonusom je integrovaný senzor zápachu, ktorý automaticky aktivuje digestor a vyčistí vzduch bez vášho zásahu. Inteligentný spotrebič sám navolí intenzitu a dobu odsávania, ktorá bude potrebná na perfektné odvetranie kuchyne.

Účinné odsávanie

Skvelý spotrebič ponúka štyri rôzne stupne výkonu, ktoré možno jednoducho regulovať. Výkonný motor zabezpečí maximálnu úroveň odťahu až 670 m3 pary za hodinu, čo oceníte aj v priestrannej kuchyni. Vďaka integrovanému časovaču si môžete vopred nastaviť automatické vypnutie odsávania. Výhodou je aj nižšia hlučnosť, iba 58 dB pri maximálnom výkone.

S dôrazom na dizajn

Na prvý pohľad vás odsávač zaujme exkluzívnym a úplne sofistikovaným dizajnom. Vďaka nadčasovej kombinácii antikorovej ocele a čierneho tvrdeného skla sa bude dokonale vynímať medzi ostatnými spotrebičmi a stane sa zaujímavým doplnkom interiéru vašej kuchyne. Hladký povrch sa navyše ľahko čistí a udržiava.

Doplňujúce vlastnosti:

Rozmery:

1245 až 1565 × 900 × 435 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMICA OKC 951 S
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA OKC 951 S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amica OKC 951 S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amica OKC 951 S.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií