Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Arduino - Practical Arduino (v Angličtine)

Zobraziť katalóg
Arduino - Practical Arduino (v Angličtine) Kniha
5 1 hodnotení
Nakladateľ
SparkFun
Kód:  ARD405c Produktové číslo:  BOK-09613

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Arduino - Practical Arduino (v Angličtine) Predaj skončil

Arduino - Practical Arduino (v Angličtine)

Príručka Practical Arduino vás naučí ako pracovať s Arduino. Obsahuje nápady a príklady pre praktické projekty, schémy, získate podrobné znalosti architektúry Arduino. Okrem návodov na zostavenie sa dozviete aj prečo je obvod zostavený práve takto. Nebudete teda len nasledovať jednoduché kroky, ale stane sa z vás pravý hardvérový návrhár a staviteľ vlastných výtvorov. V návodoch môžete tiež získať inšpiráciu na použitie rôznych techník pre svoje vlastné projekty.

Arduino je open source platforma na jednoduché návrhy a vývoj elektronických programovateľných zariadení. Zostavíte si s ňou prototypy, ovládacie a regulačné aplikácie, seriózne monitorovacie zariadenie s rôznymi senzormi alebo diaľkovo ovládaného robota bez potreby hlbších znalostí elektroniky.

Projekty, s ktorými sa v príručke stretnete:

  • Diaľkové ovládače
  • Časozberná kamera
  • Virtuálna USB klávesnica
  • Senzory
  • Online teplomer
  • Syntéza reči
  • Prijímač meteorologickej stanice a ďalšie ...

Vydanie:
Autori: Jonathan Oxer & Hugh Blemings
Vydavateľstvo: Apress
500 strán

Poznámka:
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Arduino - Practical Arduino ( v Angličtině). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Anwendungshandbuch Arduino - Arduino in der Praxis (in Englisch). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Anwendungshandbuch Arduino - Arduino in der Praxis (in Englisch). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Arduino könyv - Gyakorlati Útmutató (angol nyelven).
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií