AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Arduino Shield - GSM v.2 modul (integrovaná anténa)

Zobraziť katalóg
Arduino Shield - GSM v.2 modul (integrovaná anténa)
3,6 3 hodnotení
Stavebnica - HiTech, rozšírenie pre nové projekty, Quad-band GSM/GPRS
Kód:  ARD111b Produktové číslo:  A000105 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Arduino Shield - GSM v.2 modul (integrovaná anténa) Predaj skončil

Arduino Shield - GSM v.2 modul (integrovaná anténa)

Arduino je Open-Source platforma pre ľahký návrh a vývoj elektronických programovateľných zariadení. Je veľmi vhodná pre rýchle prototypovanie hračiek, zariadení a ovládacích a regulačných aplikácií bez potreby hlbšej znalosti princípov elektroniky. Bez nutnosti spájkovanie a s pomocou jednoduchého vývojového prostredia a programovacieho jazyka tak vytvoríte napríklad seriózne monitorovacie zariadenie s rôznymi snímačmi, alebo zostavíte diaľkovo ovládaného robota.

S Arduino na internet

GSM modul vám jednoducho umožní pripojiť váš projekt na platforme Arduino k internetu prostredníctvom GPRS siete. Všetko čo potrebujete, je tento modul s integrovanou anténou a ľubovoľná SIM karta umožňujúca prístup k GPRS sieti. Vďaka knižničným funkciám obsiahnutým vo vývojovom prostredí Arduino IDE budete schopní okrem dátového spojenia realizovať tiež telefonovanie a posielanie SMS správ. Modul je založený na modeme Quectel M10 a ako je u projektoch Arduino zvykom, hardvér aj softvér je k dispozícii ako open-source.

Parametre a špecifikácia:

Modem:
Napájanie: 5 V
Komunikácia: AT príkazy
Frekvencia: 850/900/1800/1900 MHz
Maximálna rýchlosť: 85,6 kb/s

Podporované v IDE:
Od Arduino IDE 1.0.4

Kompatibilita:
Arduino Uno

 

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Arduino Shield - GSM v.2 modul (integrovaná anténa). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Arduino Shield - GSM v.2 modul (integrovaná anténa). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Arduino Shield - GSM v.2 modul (integrovaná anténa). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Arduino Shield - GSM v.2 modul (beépített antenna).
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií